0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 27" Dell Alienware AW2725DF

Termékkatalógus
27" Dell Alienware AW2725DF - OLED monitor

Vélemények: 27" Dell Alienware AW2725DF

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" Dell Alienware AW2725DF témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" Dell Alienware AW2725DF termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" Dell Alienware AW2725DF megvásárlása után te is írsz értékelést.
409 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Tomáš, Dolní Bousovflag
Értékelve: 2024. 05. 08., változat: 27" Dell Alienware AW2725DF
Hitelesített vásárlás
A tél/tavasz folyamán az irodai "IPSo" helyett egy 27" átlójú és 2560 * 1440 felbontású (számomra tökéletesen megfelelő) "IPSo" készüléket kerestem. Az eredeti monitor színvisszaadás és különösen a kontraszt már nem volt megfelelő. Oktatási/tutorial anyagok készítésében veszek részt, és alkalmanként játékokat (közlekedési szimulátorok) is készítek. A fő szempontom a színminőség és a kontraszt volt, ezért az OLED TV-kkel kapcsolatos tapasztalataim után egy ilyen irányú PC-monitoron gondolkodtam. Nincs szükségem semmilyen "kütyüre", a minőségi kép és az ergonómia számomra alapvető fontosságú. A DELL AW2725DF számomra ezt kivétel nélkül teljesíti. Ráadásul "fizetős" áron és eléggé elérhető. A vélemények szerint a 27"-es QD OLED (3. generációs) kijelzőn általában rosszabb a szöveg olvashatósága. Ez nem igaz. Fehér háttérrel és fekete szöveggel minden teljesen tökéletes (még az IPS-hez képest is - ellenkezőleg, a QD OLED (gen 3) szerintem kellemesebb a szemnek). Ha kombináljuk pl. fehér szöveg-piros háttér kissé rosszabb, mint IPS-en. Ezenkívül a Windowsban már évek óta létezik egy olyan beállítás, amely módosítja a ClearType betűtípusok megjelenítését, így szükség esetén módosíthatja azt. Nekem még alapértelmezett beállításokkal is gond nélkül rajzolja a betűket. A vélemények és a monitor menü szerint aktív hűtés van benne - futtathatsz egy ventilátor tesztet - kb. 950 fordulat/perc, de nem hallasz semmit, így azt hiszem, hogy nincs. A monitor hátsó falán szellőzőnyílások vannak. Még egy hasznos funkció - a fényerősségváltás ütemezője - nappali és éjszakai működés. Amit mindenképpen meg kell tennie, az az FW ellenőrzése és frissítése, ha szükséges. Telepítse az ICC-profilokat - így a színek valóban természetesek és széles skálán mozognak. Ne felejtsd el a GK illesztőprogramokat 10Bit/csatorna bitmélységre és teljes RGB tartományra állítani ("Nvidle" nem foglalkozik ezzel). Ezen a termékkapcsolaton mindent megtalál, amire szüksége van: https://www.dell.com/support/home/cs-cz/product-support/product/aw2725df-monitor/overview Összefoglalva - nagyon elégedett vagyok a monitorral, megfelel az elvárásaimnak, és úgy gondolom, hogy egy ideig jól fog szolgálni.
Színvisszaadás - széles skála
A nagy kontrasztú kijelzőtechnológiának köszönhetően
Gyári kalibrálás - jegyzőkönyv csatolva
Viszonylag alacsony fogyasztás normál üzemmódban
"PolyHertz" - képes AMD Freesync Premium Pro, Gsync ( korlátozásokkal)
Szemet gyönyörködtető kép - a színek természetessége, kontraszt (a forrás által befolyásolt)
Éles szöveg WIN 11-ben
A kijelző tükröződése nem túl nagy - még intenzív környezeti fényben is jól megjeleníthető
Nekem nincs semmilyen
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ