Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: 27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1

Termékkatalógus
27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1 - LCD monitor

Vélemények: 27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
132 290 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslavflag
Értékelve: 2024. 01. 06., változat: 27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1
Hitelesített vásárlás
A monitor teljesen használhatatlan! Én 4.1.2023-án vásároltam meg azzal a jelzéssel, hogy "csomagolatlan termék", enyhe kedvezménnyel. Attól tartok, ez volt a probléma, és nem kellett volna megtennem. A monitor csak a 14 napos időszak után kezdett el hibát mutatni, ami miatt az előző vásárló valószínűleg a vásárlástól számított 14 napon belül visszaküldte a monitort. Apró fehér vonalak kezdtek megjelenni a kijelzőn, a kép egyre rázósabbá és kuszábbá vált, míg végül teljesen olvashatatlanná vált. Csak színfoltokká változott, és végül teljesen eltűnt. Ez a hiba elszigetelt volt, egy idő után lecsillapodott, és a monitor normálisan működött. Azt hittem, hogy ez egy kivétel, és hogy minden megnyugszik. De a hiba nem csillapodott, és egyre gyakrabban ismétlődött. Eleinte naponta történt néhány percig. Később akár naponta többször is, a fekete kép több órán keresztül a monitoron. A monitor teljesen használhatatlan volt. Mivel a kéthetes határidő már lejárt, felvettem a kapcsolatot a márkaszervizzel, és 2023.3.2-én átadtam a monitort javításra. A monitor 2023.4.3-án jött vissza a javításból azzal az értékeléssel, hogy "a hiba nem mutatkozott meg"! A csatlakoztatás után azonban a monitor ismét elromlott. Kevésbé, de idővel a hiba folyamatosan ismétlődött és egyre rosszabb lett! Egyre hosszabb lett az az idő, amíg teljesen haszontalan volt. Elfogyott a türelmem, és 2023.10.24-én ismételten elküldtem a monitort a szervizbe. Ezúttal azonban elég gyakran kommunikáltam ezzel a márkaszervizzel, és egyúttal küldtem neki egy videót, amelyen lefilmeztem, hogyan jelentkezik a hiba. A javítóműhely állítólag nem "manifesztálta" újra a hibát, de a hírek szerint elővigyázatosságból mégis kicserélték a teljes monitor alaplapját. 2023.11.24-én ismét megkaptam a monitort a szerviztől. Körülbelül egy hónapig, azaz 1.1.2024-ig mindenféle hiba nélkül működött. 2024.1.2-én ugyanez a hiba ismét jelentkezni kezdett. A monitor minden nap és ismételten feldühödik. Sok szöveget kell olvasnom rajta, és gyakorlatilag használhatatlan számomra. És ez már több mint 1 éve tart. Ebből az időből 2 hónapig a monitor a szervizben volt, és egyáltalán nem állt rendelkezésemre. Most, 2 szervizelés után ugyanaz a hiba még mindig visszatér. Harmadszorra. Tehát továbbra is foglalkozni fogok a panasszal. A monitort dobozolatlanul vettem meg, és valószínűleg nem kellett volna, mivel valószínűleg hibás darabról van szó. Ha a monitor nem lenne olyan drága, már rég megszabadultam volna tőle, és vettem volna egy megbízhatót.
Ha a monitor működik, akkor nagyon jó minőségű képet ad.
Nagyon jól néz ki.
Integrált hanggal rendelkezik.
A monitor nagyon jól felszerelt.
A márka gyűjtő- és szervizszervezete nagyon jól szervezett.
Nincs helymeghatározás.
0 ×Jelentés
Peter, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 11. 05., változat: 27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1
Hitelesített vásárlás
nagyszerű kép
szép vékony pánt
a bemenetek típusai, amelyekre szükségünk volt DVI
a menü egy kicsit kevésbé felhasználóbarát, de semmi olyan, amit ne lehetne figyelmen kívül hagyni.
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 3flag
Értékelve: 2021. 02. 19., változat: 27" iiyama ProLite XU2792UHSU-B1
Hitelesített vásárlás
ár/teljesítmény arány
Gyors
jól felszerelt
kiváló kép
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ