Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 27" LG Ultragear 27GN95R-B

Termékkatalógus
27" LG Ultragear 27GN95R-B - LCD monitor

Vélemények: 27" LG Ultragear 27GN95R-B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" LG Ultragear 27GN95R-B témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" LG Ultragear 27GN95R-B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" LG Ultragear 27GN95R-B megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Písková Lhotaflag
Értékelve: 2023. 03. 30., változat: 27" LG Ultragear 27GN95R-B
Hitelesített vásárlás
Vettem unboxed a 11500kč, hogy a pénz a legjobb választás, hogy RX 7900 XTX
160hz
Amikor az egész képernyő fekete, akkor a fehér elemek, mint például az egér, az egész képernyőn világítanak, nem tudom, hogy hívják ezt az effektust, de csak betöltéskor tűnik fel. A játékban egyáltalán.
0 ×Jelentés
Martin, Brno - Nový Lískovecflag
Értékelve: 2023. 03. 22., változat: 27" LG Ultragear 27GN95R-B
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A legtöbb szempontból, legalábbis az én szemszögemből nézve, ez többé-kevésbé a tökéletes IPS-monitor (az IPS-sel járó korlátozásokkal együtt) általános célú játékra, multimédiára és munkára. amit sajnos teljesen tönkretett a gagyi tükröződésgátló bevonat. Nem tudom, mit talált ki az LG, én elég sokáig próbáltam megszokni vagy valahogy kezelni, de végül feladtam. Nemcsak, hogy nem nyomja el annyira a tükröződéseket, így napközben a sötétebb területeken időnként láthatod magad, de különösen mesterséges megvilágításban van egy furcsa képessége, hogy még viszonylag gyenge fényben is "elkeni" szinte az egész panel területét, és egy sárgás "fátylat" hoz létre, amivel egyszerűen nem tudsz mit kezdeni. Ez egy szörnyű szégyen, és rettenetesen bosszant, mert egyébként ez egy igazán kiváló monitor a pénzéért.
Gyors panel
Kiváló színlefedettség igényesebb grafikai munkákhoz és szilárd alapértelmezett kalibráció (még sRGB-ben is)
Szilárd kontraszt az IPS számára
Többféle üzemmód, köztük az sRGB mód, amely sok más monitorral ellentétben nem rendelkezik zárolt fényerőbeállítással. A fényerő még HDR módban is változtatható, ami elég ritka.
A hardveres kalibráció meglehetősen példa nélküli ezen az árszinten, és nagyszerűen működik, bár az egyéni kalibráció használatakor a túlhajtás valamiért "Fast"-ra van rögzítve, ami egy kicsit túl sok 60 Hz körül, és jobban illene a "Normal"-hoz.
A HDR módban érthetően nem elégséges a kontraszt (ez egy széleken megvilágított IPS panel), de a monitor HDR-ben nagy fényerővel rendelkezik (a mérések szerint majdnem 750 nits), így bizonyos helyzetekben a HDR élmény még mindig elfogadható (a kevésbé igényeseknek) és jobb, mint az SDR.
A pocsék fényvisszaverő réteg alapvetően lehetetlenné teszi a sötétebb területek megtekintését, különösen mesterséges megvilágításban.
A HDMI 2.1 hasznos lenne, de sajnos csak a nem lényegesen drágább testvér 27GP95R-B (vagy 27GP950-B, ami pontosan ugyanez a monitor, csak RGB elemekkel).
0 ×Jelentés
Roman, Žďár nad Sázavouflag
Értékelve: 2023. 03. 08., változat: 27" LG Ultragear 27GN95R-B
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű monitor nagyon tisztességes fillérekért (kevesebb mint 13kért vettem), színek tüske, kijelző is így. Elsősorban játékos vagyok, és ez a monitor erre a célra valószínűleg a legjobb ár-érték arány. Van mihez hasonlítanom, több monitorom is volt már. Valaki egy értékelésben azt írta, hogy a monitor domború és úgy néz ki, mint egy akvárium, ami számomra teljesen félrevezető. Egy ívelt monitorról váltottam, ahol ez a "dudor" viszont beleránt a játékba, és számomra személy szerint ez egy szép lökést ad a monitornak. Ami a HDR módot illeti, ez egy papírfunkció (mint a legtöbb monitor), használhatatlan, nem történnek csodák. Összességében a monitor alapvetően 8k-val drágább, mint a 27GN950-B szép árcédulával (összehasonlítottam, az egyszerű halandó számára nincs különbség a monitorok között). Ha azt tervezed, hogy gyakrabban mozgatod a monitort, én a GP változathoz nyúlnék, ez egy nagy műanyag, és több kezelés esetén attól tartanék, hogy egy idő után nyikorogni fog a monitor.
Monitor tulajdonságok 20 ezerért ezen az áron
A HDR alapvetően csak papíron létezik, nem igazán használható.
Engem bosszant az OC 160hz-en, de valószínűleg az én hibám, meg kell néznem.
Egy nagy darab műanyag (GP verzió van a piacon, de a gyártó is kér egy kicsit többet)
0 ×Jelentés
Petr, Praha 5 - Zličínflag
Értékelve: 2023. 02. 10., változat: 27" LG Ultragear 27GN95R-B
Hitelesített vásárlás
Alza szerkesztői megjegyzés - a képek megfelelnek a gyártó honlapjának, csak az a felvétel hiányzik, ahol az öv világít. A galéria frissült, köszönjük, hogy észrevetted.
tisztességes monitor a pénzért
alza félrevezető fotók a termékről (a fotókon 27GN950, azaz ez a modell nem rendelkezik RGB led csíkkal).
0 ×Jelentés
Vásárló, Ostrava - Porubaflag
Értékelve: 2023. 02. 10., változat: 27" LG Ultragear 27GN95R-B
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű kép
Gyors reagálás
Nagyon szép színmélység
nincs miért panaszkodni
0 ×Jelentés
Leoš, Praha 4flag
Értékelve: 2022. 12. 22., változat: 27" LG Ultragear 27GN95R-B
Hitelesített vásárlás
Az itteni leírás nem egészen pontos, hdmi 2.1-esnek kellene lennie, és nem lehet róla tölteni a laptopot. Emellett azt teszi, amit tennie kell, azaz teljesen csodálatos képet ad, sima mozgással.
Színmélység
Frekvencia
4k
Hűtése ventilátorral történik, amely néha hallható.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ