Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 27" MSI G272C

Termékkatalógus
27" MSI G272C - LCD monitor

Vélemények: 27" MSI G272C

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" MSI G272C témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" MSI G272C termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" MSI G272C megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Radim, Popůvkyflag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: 27" MSI G272C
Hitelesített vásárlás
Összesen 2 ilyen monitort vettem. Amikor egymás mellé teszem őket, elképesztő látvány, tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és ahogy lekerekítettek, sokkal jobb a látómezőm, és elképesztően játszanak. A kép nagyon jó minőségű, nem találtam mínuszokat a kép szempontjából. A monitorbeállítások angol nyelven vannak (de először meg kell keresni a menüben). Engem leginkább az állvány zavar. Kicsit meg kellene döntenem a monitorokat, de nem megy. Egy konzol segítségével felfelé hajlíthatók, de ennyi. Ráadásul a tartó nem hosszabbítható, így a képernyő magassága sem állítható. Számomra 8/10.
íves forma
HD kép
minőségi stand
HDMI + kábelek mellékelve
a monitor billentése szinte lehetetlen
0 ×Jelentés
Marie, Praha 6 Řepyflag
Értékelve: 2023. 07. 26., változat: 27" MSI G272C
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Összességében ez egy jó monitor, a hibás darabhoz volt szerencsétlenségem, de a másik már nem rossz. De valószínűleg megéri 1000 dollárral többet fizetni a Samsung G4-ért. Van 200hz és az állvány minden lehetséges irányban állítható (én hajlítottat akartam, a Samsung nem). De akik nem játszanak szó szerint nem tudnak különbséget tenni 80-100hz között, így 170hz is elég, a horror műfaj kedvelői pedig értékelni fogják a jobb árnyékokat és fényeket, mint például a Dead by Daylight vagy akár a The Last Of Us rajongók.
Alacsony reakció
Magas hz
27'
Az MSI belső programja a jobb megvilágításért a játékokban
Jobb fényerő és szín
Ár és teljesítmény az egyik legjobb monitor
Birkóztunk az állványfedéllel
Az első napon azonnal reklamálnom kellett, mert a hátulján lévő rossz joystick miatt, amely a monitor beállításait vezérli (teljesen a helyén van).
Néhány embert zavarhat, hogy nem RGB
Csak a videokábelt tartalmazza, már rendelkeznie kell HDMI-vel.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ