Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 28" MSI Optix MAG281URF

Termékkatalógus
28" MSI Optix MAG281URF - LCD monitor

Vélemények: 28" MSI Optix MAG281URF

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 28" MSI Optix MAG281URF témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 28" MSI Optix MAG281URF termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 28" MSI Optix MAG281URF megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Roman, Praha 4 - Chodovflag
Értékelve: 2022. 09. 17., változat: 28" MSI Optix MAG281URF
Hitelesített vásárlás
Tökéletes 4K monitor a gyors frissítési gyakorisághoz G-Sync támogatással. A fehér megjelenítése eleve nem tetszett, alapból sárga, és a Philips 7 ezres monitorához képest ég és föld (tényleg tiszta fehér van benne). Célszerű vagy kalibrálni a színt a saját fehér beállításaid szerint, vagy kézzel lehúzni egy kicsit az R és G kürtöket. Tetszik a hardveres kék fényszűrő ötlete, ezért megtartottam a monitort. Nem tudom, hogy minden darabra vagy csak az enyémre vonatkozik, a hátsó borító és az elülső keret közötti felső „csukló” enyhén be van törve. Valószínűleg úgy, hogy a burkolatot felrakás előtt megbontották, nem úgy tűnik, hogy valaki belefúródott a monitorba, a doboz le volt zárva. Kicsit csalódott voltam, nem regisztráltam a többi olcsóbb monitorhoz. Ami még mindig idegesít, az az egyenetlen háttérvilágítás. Ha a böngésző fehér asztalát mozgatom a képernyőn, akkor láthatóak a világosabb és sötétebb területek (állóképen ez észrevehetetlen). Nincsenek hibás képpontjaim, és az IPS-fényhatás sem kifejezettebb, mint más monitorokon. Összefoglalva: tökéletes monitor, de alacsonyabb ár is elfogadható lenne. A fogyasztás egy 2k-s monitorhoz képest sokkal magasabb.
4k 144Hz-en
felhasználóbarát beállítások
egyenetlen háttérvilágítás
borító feldolgozás
0 ×Jelentés
Petr, Prahaflag
Értékelve: 2022. 08. 10., változat: 28" MSI Optix MAG281URF
Hitelesített vásárlás
Elcseréltem a 4K TV-met erre a monitorra, és természetesen nem bántam meg. még ha az ár magasabb is, a kép sokkal szebb, simább, élesebb és a G-Sync-nek köszönhetően a kép már akkor sem törik meg, ha a Vsync ki van kapcsolva a játékban, így jobb az FPS. Régebben 2K-ban játszottam a tévén, ez a monitor lehetővé teszi, hogy 4K-ban, nagy részletességgel játszhassak az RTX 3070-el, és semmi sem akadozik. ha játszol és minőségi játék PC-vel rendelkezik, akkor elégedett lesz ezzel a monitorral. Teljes csillag számomra.
Ideális átló 28 (71 cm)
Félelmetes kép
Ideális PC-hez és PS5-höz (DP + HDMI 2.1)
IPS, 144 Hz, 1 ms, G-Sync
4K felbontás
Magasabb ár
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ