AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 32" ASUS ProArt Display PA328CGV

Termékkatalógus
32" ASUS ProArt Display PA328CGV - LCD monitor

Vélemények: 32" ASUS ProArt Display PA328CGV

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" ASUS ProArt Display PA328CGV témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" ASUS ProArt Display PA328CGV termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" ASUS ProArt Display PA328CGV megvásárlása után te is írsz értékelést.
300 990 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 02., változat: 32" ASUS ProArt Display PA328CGV
Hitelesített vásárlás
Írok egy áttekintést egy olyan monitorról, amelyet körülbelül fél éve választok a jelenlegi 27"-es monitorom helyettesítésére. Nem fotózok, nem játszom, nem szerkesztek videókat, és nem csinálok semmi grafikailag kreatív dolgot. Nehezen látok. A munkámhoz mindössze egy Linux terminálra, egy webböngészőre és egy szöveges eszközre van szükségem a kódíráshoz. Olyan monitort akartam, amely natív felbontással rendelkezik egy nagy képernyőn, hogy jól láthassam a betűket anélkül, hogy nagyítanom kellene a betűtípusokat stb. Érzelmileg nem fáraszt annyira; Nehéz megmondani, hogy a nagyobb betűk vagy a monitor funkcionalitása miatt. Nagyra értékelem a 90W-os PD-t a laptopom csatlakoztatásához, így egy vezetékkel csatlakozom, és nincs szükségem dokkolóra. Szerintem megéri a pénzt.
Jó kép, minden, amire szükségem van
Nincs szemfáradtság a magasabb frekvencia miatt
Natív felbontás nagy képernyőn
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ