AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: 32" Philips 329M1RV/00

Termékkatalógus
32"  Philips 329M1RV/00 - LCD monitor

Vélemények: 32" Philips 329M1RV/00

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" Philips 329M1RV/00 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" Philips 329M1RV/00 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" Philips 329M1RV/00 megvásárlása után te is írsz értékelést.
360 690 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 13., változat: 32" Philips 329M1RV/00
Hitelesített vásárlás
design
kiváló minőségű színek SDR módban (sRGB)
Nagy frissítési sebesség 144 Hz
KVM - USB hub kapcsolás 2 számítógép között
Power Delivery 65W - Töltse laptopját USB-C-n keresztül
nagyon rossz minőségű háttérvilágítás
erősen szivárog a "fekete" színnel. a fekete egyáltalán nem fekete. a háttérvilágítás a képernyő széleinél is eltérő módon foltos
Az egyik monitort emiatt már visszavittem, de a másik ugyanilyen.
gyenge HDR minőség
Az sRGB móddal és más HDR-monitorokkal összehasonlítva a HDR-mód piros színű, és a monitor nem állítható HDR-módba. úgy tűnik, hogy a lowblue mód mindig be van kapcsolva. ezért haszontalan számomra. A HDR kalibrációs alkalmazás sem segített.
rossz minőségű LED háttérvilágítás a monitor mögött
Mindenféle dolgot beállíthatsz, de a sima meleg fehéret nem használhatod, hogy megmentsd a szemed. A falon a zöld és a piros különleges színösszetevői láthatók, a fehérhez semmi köze. ha nem akarsz diszkót, akkor nem használható.
a források közötti váltás nem megbízható
Van egy PC csatlakoztatva a kijelző porthoz, és különböző módon csatlakoztatom a laptopokat USB-C vagy HDMI csatlakozóhoz.
de ha váltani akarok, például. a displayporton, körülbelül 50%-os valószínűséggel a kép nem töltődik be (nincs jel). Manuálisan át kell kapcsolnom a tápegységet valami másra, és újra meg kell próbálnom.
Támogatás
Az előző problémát a támogatással oldottam meg, rögtön írtam nekik, hogy van-e elérhető újabb firmware. hosszú levelezés után megírták nekem, hogyan kell telepíteni a firmware-t. de az alkalmazásuk szerint ez a monitor nem engedélyezi a firmware-frissítéseket. Visszaírtam nekik, de azóta sem válaszoltak.
Az USB hub megszünteti a vezeték nélküli vevőt
a vezeték nélküli egér és billentyűzet jele néha kiesik
használhatatlan egy játékmonitoron
van egy megoldás, hogy a vevőegységet hosszabbító kábelre helyezzük, de ezt még nem próbáltam ki.
felmelegíti az arcot
Megértem, hogy van némi energiafogyasztása, de egy másik monitorral való összehasonlításnál kellemetlen, hogy egy másik monitor is melegszik, de a hő hátrafelé megy, és nem érezhető. hogy állandóan itt sütögetsz.
a monitor intenzív LED-jelzése
a világítás zavaró a munkában és a játékban. egy másik Philips monitoron lehetőség van annak beállítására, hogy a LED-ek milyen intenzitással világítsanak, és ki is kapcsolhatók. ez a modell nem képes ilyesmire.
menüvezérlés
nem túl intuitív, de könnyen megszokható
egy másik philips monitor jobb
0 ×Jelentés
Radim, Hlukflag
Értékelve: 2023. 02. 08., változat: 32" Philips 329M1RV/00
Hitelesített vásárlás
Van egy Mac mini M1 nem akartam pénzt tenni két monitorba, amely leállítja mind a játékmonitor, mind a munka, amely körülbelül 5-10 ezer megtakarítást takarít meg, és amikor kikapcsolom a Mac-et, így a monitor bekapcsolja magát, és azt írja, hogy nincs Signal, és ismét kialszik, hogy csatlakoztatnom kellett egy intelligens aljzathoz, Amikor a monitort alvó üzemmódba helyezem, van egy jelentős állapotjelző LED, amely hibridizációban villog, és amikor elalszom, kikapcsolom a monitor áramellátását, amikor megvettem, azt írták, hogy van egy pivot, és ez a modell nem rendelkezik vele, másoknak rosszul van felcímkézve, nem 329M10RV, hanem 329M1RV .
kiterjesztés
hátlapi háttérvilágítás RGB körül
őket
színspektrum
kiváló hangzás
nincs pivot hiányzik USB A-B
amikor kikapcsolom a Mac mini-t, így a monitor körülbelül 30 perc után elindul, és azt írja, hogy a jel előtt, és kikapcsol, és ez történik egész éjjel
megkülönböztető állapotjelző lámpa
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ