Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: 34" Acer Nitro XZ342CUP

Termékkatalógus
34" Acer Nitro XZ342CUP - LCD monitor

Vélemények: 34" Acer Nitro XZ342CUP

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 34" Acer Nitro XZ342CUP témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 34" Acer Nitro XZ342CUP termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 34" Acer Nitro XZ342CUP megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 09. 05., változat: 34" Acer Nitro XZ342CUP
Hitelesített vásárlás
Azért választottam a monitort, mert vettem egy RTX 3080-at, és az 1440p-s játéklehetőséget akartam használni. A 4K túlzás számomra, ezért úgy gondoltam, hogy ez a monitor a tökéletes ár/teljesítmény arány. Sajnos kb egy nap használat után már nagyon kezdett zavarni, hogy mennyi szellemkép és maszatolás észlelhető - azaz hogy pl. a weben görgetéskor egy hosszú függőleges vonal jelenik meg a betűk alatt, vagy a játékokban, mintha bekapcsolta volna a motion blur-t. Egyszóval mozgás közben minden elmosódik (főleg ha sötét háttéren van) és előfordul, hogy pl. egy karaktert a játékban rövid időre kétszer-háromszor látunk egymás mellett mozgás közben. Nagyon bosszantó, és még a barátomnak is, aki egyébként nem nagyon van érzéke a vizuális részletekhez, azonnal észrevette. Ha játszani szeretne ezen a monitoron, fontolja meg a VA panel vásárlását. Inkább fizessen külön, és vegyen egy IPS paneles monitort. A szemed hálás lesz neked. További probléma, hogy ez a monitor nem Gsync-kompatibilis, csak a Freesync. Ez azt jelenti, hogy ha rendelkezik Nvidia grafikus kártyával, akkor bekapcsolhatja a Gsync-et, de nincs garancia a megfelelő működésre. És nem működik - a monitor gyakran csinálta azt, hogy amikor mozgattam az egeret vagy az ablakot, kicsit növelte és csökkentette a monitor fényerejét. Ez egy ilyen villanás. A biosban és a monitoron is ki van kapcsolva az adaptív fényerő, de akkor is megteszi. Miután konzultáltam az Acer ügyfélszolgálatával, azt mondták, hogy kapcsoljam ki a Gsync-et - és lám, a hiba eltűnt. Ezért itt nem fogod tudni élvezni a Gsync-et, és időnként kisebb képszakadást tapasztalhatsz a játékokban.
Nagyon jó színkontraszt és fényerő
Ultraszéles QHD jó áron
Meglepően jó hangzású hangszórók
Robusztus, fém, kiváló minőségű, pozícionálható állvány
Nagyon olcsó VA panel, ami NAGYON észrevehető szellemképeket és elkenődést okoz
Nem alkalmas Nvidia kártyákhoz, a Gsync nem működik megfelelően
Menüvezérlés öt gombbal, joystick nélkül
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ