Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 34" AOC U34V5C/BK

Termékkatalógus
34" AOC U34V5C/BK - LCD monitor

Vélemények: 34" AOC U34V5C/BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 34" AOC U34V5C/BK témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 34" AOC U34V5C/BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 34" AOC U34V5C/BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
132 690 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 24., változat: 34" AOC U34V5C/BK
Hitelesített vásárlás
A vélemények szerint egy kicsit féltem a monitortól, de tényleg nem kell aggódni, csak óvatosnak kell lenned a vezetékekkel. 1) élesség, kontraszt - ha a dokkoló állomáson keresztül volt nálam a monitor, akkor a max felbontás 2560*1080/50Hz volt, a dokkoló csak 3440*1440-re növelte ugyanezen a frekvencián és az élesség is kevesebb volt, de még így is elfogadható, a szemnek paradox módon sokkal kellemesebb volt. Ha a monitor egyenesen van, és a dokkolót csak a 2. és 3. monitornak és egyéb perifériáknak használjuk, akkor ez a 34 colos gyönyörűen éles, kontrasztos és jól olvasható minden részlete, a grafikus kártyában 100Hz-en is tökéletesen lejátszható (vízszintesen 150Hz, függőlegesen 99). Kivéve, és ezért vettem meg, hogy kék fényszűrővel kell rendelkeznem, és a fehéret sárgás színűre kell állítanom, hogy ne fájjon a szemem, így szándékosan leértékelem a képet egy kicsit. A monitor 95 cm (hajlítva) - 115 cm (egyenesen) van a szememtől, a kontraszt 25%, a fényerő 15%, a Gamma 1 és a DCR ki van kapcsolva. 2) hang - persze, nem Magnats - de a rendszeres munkához, a csapatokhoz, a háttérzenéhez és a filmekhez rendben van. Nem kell bekapcsolni a BT hangszórókat. Ráadásul a hangrendszeren keresztül is lehet hangolni, a belőle érkező zene nem bántó, ha nem Hi-Fi szintet várunk el. 3) a három monitorom között a master és a slave bármelyikre beállítható minden gond nélkül, szóval baromság, hogy nem lehet (WIN11) 4) a grafikus kimenetek (AutoCad, Corel, Sketchup) nem torzulnak, mint a lekerekített CU változatokon 5) normál irodai és grafikai munkákhoz, Photoshop, AutoCad, InDesign, SketchUp, DaVinci, és alkalmi filmnézéshez tökéletesen megfelel a monitor. 6) elégedett leszel a beállítási lehetőségekkel és a LowBlue móddal, valamint az USB opciókkal más perifériák csatlakoztatásához. 7) egy régebbi 24 AOC monitor cseréjeként határozottan előrelépés, és elfogadható áron 8) kis mélység és könnyű súly VESA 100x100-as felakasztással
nagy felületű, éles, tiszta és még hűvösen is olvasható grafika (de közvetlenül a grafikus kártyához kell csatlakoztatni, különben a régebbi dokkolóból a képet alacsonyabb felbontásból és csak 50Hz-re zoomolja, és a kép akkor tényleg fókuszálatlan)
torzítatlan 2D és 3D perspektivikus kép nagy vonalakhoz rajzokon (AutoCad, SketchUp)
szilárd hangzás (egy régebbi AOC-hoz képest beépített hangszórókkal), de egyértelműen nem minőségi zenehallgatásra, viszont munkára és háttérzenére vagy videószerkesztésre kiválóan alkalmas.
szembarát beállítási lehetőségek
Kis mélység és könnyű súly a VESA csatlakoztatáshoz, 1:1 csere 24 monitorhoz, egy perc alatt telepíthető
a monitor vezérlése elölről és nem alulról, mint a régebbi 19 és 24 AOC monitoroknál
USB bővítési lehetőségek
AOC design, csak kár, hogy a logó már nem 3D-s (emelt), hanem csak festett, és a LED zöld helyett fehéren világít.
a normál munkához egy szilárd monitor elfogadható áron, általános elégedettség
ha nem közvetlenül grafikusan vagy egy jó minőségű 4K dokkolóval csatlakozik, a kép alacsonyabb felbontásból és alacsony frekvencián zoomolódik, így nem lesz tökéletesen éles (de ez nem a monitor hibája).
Az AOC logó már nem 3D-s (felemelt)
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 06. 07., változat: 34" AOC U34V5C/BK
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Az ultrawide képernyőméret és USB-C csatlakozás szükséges volt, ezért választottam
Nagy képernyő, legolcsóbb ultrawide monitor a minőségi kategóriában. Beépített USB -hub, stabil dönthető-forgathatő talp, VESA kompatibilis.
OSD beállítás menü kicsit nehézkesen kezelhető.
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2023. 03. 03., változat: 34" AOC U34V5C/BK
Hitelesített vásárlás
Az Alza honlapján található leírás, valamint az Alza és az AOC honlapján található fényképek nem felelnek meg a valóságnak: - A monitor nem rendelkezik webkamerával - A monitornak nincs USB bemenete az oldalán, ahogy a képen látható, csak klasszikus a hátulról Egyébként a tapasztalat eddig rövid, a kép az irodában. használata rendben, USB-C-n keresztül történő csatlakozás problémamentesen, Power Delivery működik. ("Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést, és elnézést kérünk. A webkamera hibáját azonnal kijavítjuk. Ha a képen láthatótól eltérő monitort kapott, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati központunkkal, hogy segítsünk a rendezésben. Köszönöm, szép napot kívánok")
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ