Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: 34" Dell Alienware AW3423DW

Termékkatalógus
34" Dell Alienware AW3423DW - OLED monitor

Vélemények: 34" Dell Alienware AW3423DW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 34" Dell Alienware AW3423DW témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 34" Dell Alienware AW3423DW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 34" Dell Alienware AW3423DW megvásárlása után te is írsz értékelést.
486 890 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 03. 19., változat: 34" Dell Alienware AW3423DW
Hitelesített vásárlás
Végre van egy igazi játékmonitorunk. A korábbi TN, VA és IPS technológiák csupán kompromisszumokat kínáltak. A QD-OLED monitor a játékosok álma. Nemcsak a kép minőségéről van szó, hanem a képpixel megjelenítési sebességéről (fading) is, amely abszolút verhetetlen - GTG 0,1 ms (átlagosan 0,5 ms). Ezekkel az időkkel és a 175 Hz-es megjelenítési frekvenciával a kép mozgásban gyönyörűen sima és tiszta. Ebben az esetben a 175 Hz-nek azért van értelme, mert a válaszidő olyan kicsi, hogy a pixel a kijelzőfrekvencia töredéke alatt megjeleníthető. A kontraszt és a színvisszaadás tekintetében minden teljesen mesés. Nos, a fekete olyan, mint a sűrített sötétség. Többek között lehetőségem volt összehasonlítani az AW3423DWF-et az AW3423DW-vel, és végül a natív G-Sync modul miatt az AW3423DW-t részesítettem előnyben, mivel válsághelyzetekben (képkockaesés) egy kicsit simább.
fekete szín
kontraszt
DCI-P3 színtér lefedettség 99%
dE < 2
Válaszidő Ø 0,5 ms
a szolgáltatási ciklusok szükségessége
degradáció / panel élettartam?
Felár a G-Sync modulért
0 ×Jelentés
Alois, Židlochoviceflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: 34" Dell Alienware AW3423DW
Hitelesített vásárlás
Volt egy álmom. Vásárolja meg a MasterRace PC-s játékhoz a végső monitort, amely megoldja az összes problémát, amely évek óta sújtja a PC-s monitorokat, mind az IPS (tragikus háttérvilágítás, amely teljesen alkalmatlan az éjszakai játékra), VA (tragikus szellemkép, felhősödés és színegyenletesség), TN (tragikus szögből való láthatóság stb.). ) Azt is akartam, hogy megfelelően működő VRR, HDR, és mindezek kombinálva UW-QHD és feketék, mint a CRT napokban: ) Ezzel a monitorral 40 évnyi keresgélés után végre teljesült a kívánságom.
A fekete szín egyszerűen verhetetlen az OLED-hez képest
A színegyenletesség majdnem 100%-os, ez teljesen elképesztő, a VA és az IPS mérföldekre van tőle.
A BLB, a háttérvilágítás konzisztenciája, a felhősödés és az említett egyenletesség nem zavarja ezt a monitort, nagyszerű.
A HDR 400 itt reális, és a PC-s játékok más szinten vannak, mint más monitorokon. Windows 11 használata a helyes HDR viselkedéshez PC-n
A színek és a beállítások gyári kalibráltak, 10bit 144hz-en és teljes tartományban, soha nem láttam még ennél csodálatosabbat.
A panel válaszideje 0,1 ms, a valós bemeneti válaszidő pedig az egyik legjobb a világon.
A nem létező szellemképek teljesen felrobbantották az agyamat, teljesen nagyszerű a klasszikus játék VA-ihoz képest.
A G-sync Ultimate az fps 1-144 tartományban reálisan végre teljesen működőképes VRR, bosszantó villogás nélkül az átmenetekben. Már el sem tudom képzelni, hogy VRR nélkül játsszak.
Vékony keretek
Csak 8 bites színeket kezel 175 Hz-en
NVIDIA grafika szükséges a teljes G-sync élményhez
A monitor aktív ventilátora akkor is hallható, ha nem játszik a játékkal.
Valószínűleg nem igazán alkalmas irodai munkára
Tényleg figyelnie kell a beégésre, ezért minden 4 órás játék után kapcsolja ki a monitort 6-8 percre, és végezzen pixelfrissítést.
Egyeseket zavarhat az alacsony, 110 dpi-s pixelsűrűség, de a 3440x1440 felbontás nem annyira grafikus.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 25., változat: 34" Dell Alienware AW3423DW
Hitelesített vásárlás
Örülök, hogy sikerült szereznem egyet az ünnepek alatt, fontolgattam az LG C2 42 OLED vagy az Asus PG42UQ OLED-t, amelyek szintén fantasztikusak, de örülök, hogy végül az Alienware-t választottam, amely jelenleg a legjobb megoldás az igényeimnek - ajánlom.
színek
fehér
HDR
Nem 4K, magas framerátát tud elérni ( RTX 3090 )
értékesnek tűnik - build
szubjektíven nagyszerű tervezés
PC játékhoz valószínűleg tényleg a legjobb monitor napjainkban
az ár elfogadható
köszönöm Alza a szállításért, úgy tűnik, szerencsés voltam, hogy egy tételt kaptam CR-hez.
görbület szubjektíven szuper
ez nem 4K, annak ellenére, hogy PPI ° ° 110, valaki, aki 4K kisebb átlóval rendelkezik, nem találhatja elég finomnak - véleményem szerint csak a munkában lehet észrevehető, nem annyira multimédiás tartalmakkal.
nem munkára tervezték, lehetőleg PC-s játékhoz való monitornak szánják
nem alkalmas konzolokra
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ