Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 38" ASUS ROG Swift PG38UQ

Termékkatalógus
38" ASUS ROG Swift PG38UQ - LCD monitor

Vélemények: 38" ASUS ROG Swift PG38UQ

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 38" ASUS ROG Swift PG38UQ témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 38" ASUS ROG Swift PG38UQ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 38" ASUS ROG Swift PG38UQ megvásárlása után te is írsz értékelést.
620 490 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 08., változat: 38" ASUS ROG Swift PG38UQ
Hitelesített vásárlás
Nagyobb monitort szerettem volna, mint a jelenlegi 32 hüvelykes. Sajnos ívelt, nagyobb méretű monitorokból nagyon kevés van, és túl magas az áruk, vagy 21:9-esek, ami 16:9-es képarány esetén kisebbé teszi őket 32 hüvelyknél. Például egy 40 hüvelykes, 21:9-es monitor képernyője 16:9-es képarány használata esetén egy 32 hüvelykes monitor képernyőfelületével rendelkezik. Ez a monitor is drága, de a méret, a képarány, a funkciók és az IPS panel reményeim szerint igazolta az árát. A kezdeti lelkesedésem a színekkel, a mérettel és a kivitelezéssel kapcsolatban a tesztelés előrehaladtával csökkent és csökkent. A design és a csomagolás első osztályú. A nyílások különbözőképpen vannak elhelyezve, a fő nyílások mágneses kupakkal is rendelkeznek. Fent van egy kész menetes és USB csatlakozó a kamerához, a monitor vezérlője pedig középen alul található. Csak a tervezés miatt, félelmetes, akár használod, akár nem. A méret egyszerűen fantasztikus egy PC-monitorhoz, nem túl kicsi vagy túl nagy. Az olyan funkciókat, mint az USB-vezérlés és az éjszakai látás és még sok más, nagyon vártam ezeket, mert az MSI-monitortól megszoktam őket. Ez az a pont, ahol a csalódás elkezdődött: az olyan funkciók, mint az éjszakai látás nem működtek elég jól, és a fényerő beállítások letiltása. A vezérlőalkalmazás akadozott és nem működött, bármit is próbáltam. A lapos kijelző miatt a szemem is kezdett jobban fáradni. Játékhoz azonban a monitor nagyszerű volt, a színek és a válasz tökéletes volt. Így hát egy kis szusszanás erejéig betettem a kedvenc műsoromat, és ezzel vége is volt. Hirtelen a kép fakónak tűnt a régi VA monitoromhoz képest. A sötétebb jelenetekben nem láttam semmit. Olyan szörnyű volt, hogy nem tudtam elhinni. Lejátszottam más filmeket, és összehasonlítottam a régi VA monitorral, és a rajzfilmeken kívül katasztrófa volt. Számomra ez a monitor nagy csalódás volt. Ha legalább ívelt lett volna, valószínűleg megfontoltam volna, hogy megtartom a munkához, de így végül is visszaküldtem. De nem tudom teljesen negatívan értékelni a monitort, mert bizonyos dolgokban kiválóan teljesít, bár hibái és valószínűleg az IPS panel miatt nem túl sokoldalú monitor. De ha nem bánja a lapos monitort, sőt, ha szüksége van rá, és elsősorban munkához, alkalmi játékhoz szeretne egy monitort, és nem igényel semmilyen különleges funkciót, például éjjellátást stb., akkor ez a 38 hüvelykes monitor tökéletes választás. A méret és a színek valóban tökéletesek a munkához, és ha ezt a monitort csak a munkához kaptam volna, valószínűleg nem tudnám hibázni. Otthon azonban egy olyan monitort szeretnék, amely mindent elbír, és ahol pihenhetek.
38 hüvelyk (szuper méret mindenhez, és a show nem túl nagy ahhoz, hogy közelebb üljön)
Gyönyörű IPS panel színek, legalábbis amíg nem nézel filmet. A színeket játékhoz és munkához nagyszerűnek találtam, de amint betettem néhány nem animációs filmet, rosszul lettem. Ez valószínűleg a kontrasztnak köszönhető, amely ezeknél a paneleknél 1000:1. A VA 3000:1 panellel összehasonlítva a moziélmény valóban katasztrofális volt, nemcsak a sötétebb, hanem a világosabb jelenetekben is.
Vezérlés alkalmazáson keresztül USB-n keresztül (de a vezérlés néhányszor nem sikerült, és nem működött újraindításig, nem olyan jó, mint az MSI)
Számos jól elhelyezett USB és HDMI port
HDMI 2.1
Nem ívelt (Ahogy az íveltről az egyenesre vált, az az érzésünk, hogy az egyenes monitor visszafelé görbül. Érezhetően érezni fogja, hogy a szemei ebben a pillanatban oldalra fókuszálnak, és észre fogja venni, hogy ez hosszú idő után fáradttá teheti a szemét.)
Az Asus hozzáadott funkciói nem olyan jók és kifinomultak, mint az MSI-é. Ezek gyakran korlátozzák más funkciók használatát, és nem ugyanazt az eredményt hozzák, mint az MSI. Például az Éjszakai látás legmagasabb szintű használata még a fényerő-szabályozási funkciót is letiltja, és elveszíti a használhatóságot, miközben az árnyékban még rosszabbul lehet látni, mint az MSI-vel, amely szintén nem rendelkezik korlátozással.
Az USB-vezérlő alkalmazás többször összeomlott vagy leállt a monitorom vezérlésével, még akkor is, amikor minden működni látszott. Néha jelentős késéssel is reagált.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ