Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: 55" Hisense 55AE7000F

Termékkatalógus
55" Hisense 55AE7000F - Televízió

Vélemények: 55" Hisense 55AE7000F

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" Hisense 55AE7000F témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" Hisense 55AE7000F termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" Hisense 55AE7000F megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Aleš, Brnoflag
Értékelve: 2021. 09. 20., változat: 55" Hisense 55AE7000F
Hitelesített vásárlás
Szép kép
Egészen elfogadható hangzás a beépített hangszórókból - de én nem használom őket, van egy soundbarom.
szép távirányító
Szép, modern design vékony kerettel
Egyenletes háttérvilágítás
Tiszta menü cseh nyelven
A laptophoz való csatlakoztatás egy robbanás, teljes felbontás használható.
A képernyő matt felületű, de lehetne egy kicsit mattabb, még mindig sok tükröződést fog - de ez hasonló egy laptophoz, így valójában nem tragédia.
Ez nem hiba, inkább meglepetés számomra: A tévé összes csatlakozója a megerősített középső rész hátulján található, és hátulról nézve jobbra mutat. Ez teljesen az előző tévém másik oldalán van, így a kábeleket egy kicsit meg kellett hosszabbítanom.
Még mindig kísérletezem a hanggal, amely közvetlenül a TV-n tökéletesen működik, de a HDMI-n keresztül a soundbaron kissé késik. A beszélt szó esetében ez nem számít, észrevehetetlen, de például a zenénél egy kicsit jobban látszik, hogy az énekesek kinyitják a szájukat, mielőtt a hang megszólal. Megpróbálom SPDIF (Toslink) kábellel csatlakoztatni, hátha az jobb lesz. A tévé a menüben beállíthatja, hogy a hangot a kép mögött késleltesse, de ha a hang már késleltetve van, akkor nem tudja ezt megtenni. Ez nem csak az én problémám, ezért tanácsokat töltöttem fel a neten, és tovább próbálkozom.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 11. 27., változat: 55" Hisense 55AE7000F
Hitelesített vásárlás
Vékony határok
Háttérvilágítás szörnyű és szivárog a határokhoz (látható)
A feldolgozási teljesítmény nem elegendő a Netflix közvetlen használatához
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ