0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: 65" TCL 65C845

Termékkatalógus
65" TCL 65C845 - Televízió

Vélemények: 65" TCL 65C845

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" TCL 65C845 témával kapcsolatban? Nálunk 31 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" TCL 65C845 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" TCL 65C845 megvásárlása után te is írsz értékelést.
419 900 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Kolín 2flag
Értékelve: 2024. 02. 27., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Gyönyörű fekete virágzás nélkül.
Gyors felhasználói felület.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 14., változat: 65" TCL 65C845
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Megérte az árát
Brutális fényerő
Szép színek
Majdnem OLED minőség
A hang még úgy sem az igazi, hogy Onkyo 2. 1 es rendszer van a TV-be építve. Elmegy de inkább külső hangrendszer használata javasolt mozizáshoz.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 03., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás
Kép, működés, válasz, hang
Kissé bonyolult a kiterjesztett garancia aktiválása.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 01. 31., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás
Eddig mindennel meg vagyok elégedve!
Sok beállítási lehetőség, nagyszerű már majdnem OLED képminőség.
Egész jó hang a beépített 2.1-es Onkyo rendszernek köszönhetően. Ha épp nincs pénz komolyabb hangrendszerre akkor ez is élvezhető.
Brutális, 2000nit fényerő. Ha atomrobbanás van egy filmben és maxon van a fényerő akkor megvakulsz mint a valóságban :-)
Szép,letisztult design
5év garancia
Gondosan csomagolt
Kissé régimódi a távirányító
0 ×Jelentés
Milan, Zámrskflag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás
Ár kontra teljesítmény. Nagyszerű kép és még jobb hang 😀 de kalibrációra van szükség.
0 ×Jelentés
Petr, Mostflag
Értékelve: 2024. 01. 10., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ár kontra teljesítmény
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 08., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás
A tévé már egy ideje be van kapcsolva, eddig minden rendben. Minden jól megy.
A tévét 2024.1.6-án vásároltam, +3 év kiterjesztett garanciával és egy 6 hónapos ingyenes nézésre jogosító utalvánnyal együtt. De nekem nem használ. Megtudtam, hogy ez a 31.12.23 előtt vásárolt és január végéig regisztrált termékekre vonatkozik. Az Alza azonban még most januárban is ezt listázza a TCL termékeknél: (
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 01. 11.
Üdvözlöm, köszönöm az üzenetét és elnézést kérek. Panaszát továbbítottam az illetékes osztályra, amely majd visszahívja Önt, és mindent elrendez Önnel. Szép napot kívánok. Jakub - Alza szakértő.
Vásárló, Liberecflag
Értékelve: 2023. 10. 24., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás
Eredetileg egy Samsung TV-t akartam venni, de amikor láttam egy eladást a TCL-en 25K-ért, utánanéztem és rájöttem, hogy a 835-öshöz képest sokkal több dimmelhető zónával rendelkezik, és teljesen jó a nagy játékosok, mint a Samsug, LG, stb. Így hát belevágtam, és egyáltalán nem bántam meg! A TV prémiumnak tűnik, a kép és a hang gyönyörű, és tényleg lenyűgöző, szó szerint az első napokban úgy éreztem magam, mintha egy moziban lennék: D! Ajánlom!
Kép - A Mini LED valóban észrevehető, különösen, ha minőségi filmeket nézel pl. 60+ Mbit HDR-rel.
A fekete tényleg fekete. A filmek túlnyomó többségének fekete sávok vannak a tetején és alján, és aggódtam, hogy nem lesznek igazán feketék, de azok, és én nagyon örülök neki !
A hangzás nagyszerű, nem túlzásba vitt, nem túlbasszusított, mint ahogy egy kicsit aggódtam, amikor megtudtam, hogy a TV-nek van mélynyomója. Általában este szoktuk nézni, és soha nem tesszük 20 fölé a hangerőt.
A rendszer barátságos, minden beállítás könnyen érthető, semmi nem ütközik össze, minden gyors. Az Androidnak köszönhetően mindenféle olyan alkalmazás letölthető, amelyet a versenytársak, mint például. Nem tudod letölteni a Samsungot.
A perifériák rendben vannak, a kontroller teljesen normális benyomást kelt bennem, tetszik a hangdiktálási lehetőség. Nem igazán értem, miért "utálják" ennyire az emberek a kontrollert, nem prémium, de nem nevezném "szarnak".
A kiterjesztett garancia egy másik szép plusz, azt ajánlom, hogy a regisztrációt PC-n végezzük, a mobilomon nem működött a TCL webhelyen keresztül, ahogyan azt kell.
KODI - igen, ezt külön plusznak veszem, mivel ez az egyik dolog, ami miatt androidot akartam: A D.I.D.
Azt is megemlítem, hogy a fényerő valóban mesés, és még a nap is könnyedén átsüt a szobán !
Egy kicsit átgondolatlan mélysugárzó elhelyezés, elég nehéz falra szerelhetőt találni, amikor a gyártó legalább 3 cm távolságot ír elő a mélysugárzótól. Végül úgysem tartottuk be teljesen a rést, de ez nincs hatással a hangzásra: (rizs, zabpehely, leves, gabona, befőtt, lassú főzés, sütés, hüvelyesek, hús, baromfi, gőz, sütemény és joghurt).
Néha a rendszer egy kicsit furcsán viselkedik, és néhányszor már volt, hogy lefagy, de csak akkor, amikor kikapcsoltam a Kodi-t, ha nem kapcsolom ki, és visszamegyek a menübe a kis házon keresztül a vezérlőn, akkor rendben van, szóval csak figyelj erre.
Nem működik a TV kikapcsolása a Goole Home rutinokon keresztül, amúgy sem akarom teljesen mínusznak venni a TV-t, lehet, hogy a Google Home-ban van a probléma, valahol olvastam, hogy segít a frissítések eltávolítása a TV-n a "Google" appban, de ezt még nem próbáltam.
A Dolby Vision automatikusan be van kapcsolva, és nincs mód a kikapcsolására az azt támogató filmek esetében, ami elég bosszantó, mivel a fényerő éjszaka hihetetlenül erős.
0 ×Jelentés
Roman, Moravské Budějoviceflag
Értékelve: 2023. 09. 26., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás
Már második hete megvan a tévé, és a kép nagyszerű.
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 09. 24., változat: 65" TCL 65C845
Hitelesített vásárlás
A második TV-m a TCL-től, ismét nem panaszkodhatok a képre vagy a hangra, tökéletesek ehhez a TV-hez, és különösen ehhez az árhoz. De abszolút, mint az előzőnél, kicsit szomorú vagyok az operációs rendszer és annak vezérlése miatt. A TV elveszíti és megtalálja a wifit, néha rákattint egy alkalmazásra, és semmi sem történik. Kattintasz másodszor, harmadszor, negyedszer, ötödször, és íme, megnyílik. És igen, megszámoltam, nem számolok túl. Eltávolítja az alkalmazást, és lám, még mindig ott van az alkalmazás menüjében. Az előző TCL, egy generációval (és árkategóriával) alacsonyabb, ugyanezektől a betegségektől szenvedett. Ha ezen túl tudsz lépni, akkor remek tévé. De ez szívás.
Minőségi kép
Minőségi hangzás
Kissé csontváz Android implementáció, néha a TV azt csinál, amit akar
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 11
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ