Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

65" TCL 65C845

Termékkatalógus
65" TCL 65C845 + 3 év garancia regisztráció után
4,8 31 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV,, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4400 (144 Hz), Mini LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
436 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690f3a5d1 Termékszám:  65C845 Gyártó honlapja:
65" TCL 65C845 436 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

527 780 Ft
Szett megvásárlása

65" TCL 65C845

A TCL 65C845 elnyerte az EISA "HOME THEATRE MINI LED TV 2023-2024" díját“

Az EISA kép- és hangszakértői a TCL 65C845 modellt jutalmazták a "LEGJOBB HÁZI MOZI MINI LED TV 2023-2024" díjjal. Ez az intelligens televízió új mércét állít fel a Mini LED technológia terén, és a TCL ezzel a díjjal tovább erősíti úttörő szerepét a kijelzőtechnológia területén. A 65C845 televízió kijelzője rendkívül magas fényerővel rendelkezik, ami a HDR formátumok esetén akár meghaladja a 2000 nit csúcsfényerőt, míg teljes fehérben akár 800 nitet is elér. Emellett ez a TV kiváló választás a filmrajongók és játékosok számára is, hiszen teljes mértékben kompatibilis az legújabb generációs konzolokkal.

TCL Mini LED - A háttérvilágítás legtökéletesebb formája a lenyűgöző fényerő és kontraszt érdekében a TCL 65C845-ben

A Mini LED technológiának köszönhetően a TCL C84 kiváló fényerőt képes kifejteni a részletek és az élénk színek megjelenítéséhez, miközben igazán mély feketéket jelenít meg. Ez fantasztikus kontrasztot és mélységet eredményez, ami elengedhetetlen a nagyszerű HDR-élményhez. A Mini LED háttérvilágítása rengeteg fényerőszabályozó zónából áll, amelyek együttesen több ezer apró LED-et tartalmaznak az egyenletes, erőteljes és precízen szabályozható háttérvilágítás érdekében. A QLED színekkel és az alkalmazott továbbfejlesztett VA panellel kombinálva a TCL 65C845 igazi vizuális gyöngyszemet kínál.

QLED - Quantum Dot technológia a csodálatos színekért

A TCL 65C845 okostévé a Quantum Dot technológiát használja, amely több mint egymilliárd színt és árnyalatot és 100%-os színtérfogatot képes megjeleníteni. A 100%-os színtérfogat azt jelenti, hogy a színek minden fényerősségen élénkek, természetesek és gazdagok. Ez különösen a Netflix, az HBO Max, a Disney+ vagy az Apple TV, illetve a következő generációs konzolok modern játékainak nagyszerű HDR-tartalomélménye szempontjából központi jelentőségű.

4K HDR PREMIUM 2000 - csodálatos fényerő a legfinomabb részletek kiemeléséhez

A TCL C84 sorozat kiváló, akár 2000 nites fényerőt biztosít, amely fontos a részletek megjelenítéséhez mindenféle jelenetben, de a tükröződésmentes felülettel kombinálva a nap bármely szakában, még világos szobában is kényelmes nézést tesz lehetővé.

144Hz Motion Clarity PRO - tiszta és éles kép még a leggyorsabb jelenetekben is

A TCL 65C845 tévé sokkal tisztább és élesebb mozgóképvisszaadást biztosít, mint a hagyományos 50 Hz-es modellek. Élvezd az éles, sima és részletes képeket minden típusú jelenetben a panel natív 144 Hz-es frissítési frekvenciájának köszönhetően.

A HDR MULTIFORMAT az összes HDR formátum támogatását jelenti

Élvezd a lenyűgöző HDR képminőség élményét a forrástól függetlenül. Bármilyen HDR-forrást is nézel, a TCL QLED C84 sorozat automatikusan kiválasztja a lehető legjobb formátumot. Az alapértelmezett a HDR10. A HLG-t sugárzásra tervezték. A HDR10+ és a DOLBY VISION a legfejlettebb HDR-formátumok, amelyek minden típusú jelenet legjobb megjelenítését biztosítják. A Dolby Vision a HDR-formátumok képzeletbeli királya, hiszen nemcsak a legjobb minőséget nyújtja, hanem a piac legnépszerűbb szolgáltatásaiban is megtalálható, mint például a Netflix, az Apple TV, az HBO Max, a Disney+ és még sok más, sőt, még a modern játékvilágból sem hiányozhat. TCL QLED 65C845 tévé Dolby Vision IQ-val is büszkélkedhet, amely a nagyszerű Dolby Vision képet automatikus képoptimalizálással egészíti ki a környezeti fényérzékelő segítségével. Így a nap bármely szakában a lehető legjobb képet élvezheted.

Game Master Pro 2.0 - játssz úgy, mint egy profi a profi játékfunkció csomaggal

A Game Master Pro 2.0 játékfunkció csomaggal a TCL okostévé segítségével előnyre tehetsz szert versenytársaival szemben. Játék közben nem csak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakció és az alacsony késleltetés is. A TCL 65C845 televízió a HDMI 2.1-gyel és a 144 Hz-es VRR, 120 Hz-es VRR, FreeSync Premium Pro, 240 Hz-es játékgyorsító és ALLM támogatással igazi élvezetet nyújt a játékhoz. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen simán és rángatásmentesen futnak, a gyors 144 Hz-es vagy akár 240 Hz-es DLG frissítési frekvencia pedig éles, sima mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb játékbeállítás automatikus megadásáról, ha a TCL QLED C84 sorozathoz egy korszerű játékkonzolt vagy HDMI 2.1 támogatással rendelkező, nagy teljesítményű PC-t csatlakoztatnak.

240Hz Game Accelerator - 240Hz-es frekvencia a legélesebb és legsimább PC-s játékokhoz a TCL 65C845 TV-n

A legújabb 240 Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiának köszönhetően a TCL 65C845 okostévé képernyője valódi 240 Hz-es frissítési frekvenciát képes elérni, így a legigényesebb játékosok számára is a lehető legrövidebb bemeneti késleltetést, valamint a legsimább és legélesebb mozgásmegjelenítést biztosítja a játékokban.

ONKYO 2.1 csatornás konfiguráció Dolby Atmos támogatással

Élvezd a moziszerű 3D surround hangzást a legújabb Dolby Atmos hangtechnológiával. A TCL 65C845 prémium kategóriás Onkyo hangszóróit a tévé hátulján található mélynyomó egészíti ki, amely nagyszerű basszusdinamikát biztosít.

Google TV - a szeretett szórakozás - egy kis segítséggel a Google-tól

A Google TV különböző alkalmazásokból és előfizetésekből származó filmeket, műsorokat, tévéműsorokat és egyéb tartalmakat gyűjt össze és rendszerezi a számodra.

* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állástól függ.

Hands-Free Google Assistant

Vezéreld a Google TV-t a Hands-Free Voice Control funkció segítségével

A Google TV kéz nélküli hangvezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Anélkül, hogy fel kellene állnod a székedből, kiválaszthatod a tartalmakat, elindíthatod az alkalmazásokat, bekapcsolhatod a tévét, átkapcsolhatod a bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok minden mást. Egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes. 
* A Hands-Free Voice Control hangvezérlést a TV alján található külön erre a célra szolgáló gomb be- vagy kikapcsolásával kapcsolhatod be vagy ki. 

Google Meet

Legyetek együtt. Ingyenes, egyszerű és kiváló minőségű hívások és videohívások a TCL 65C845 televízióval.


* Google-fiók bejelentkezést igényel. A videohívásokhoz egy kompatibilis USB-kamera csatlakoztatása szükséges. A fényképezőgépeket külön kell megvásárolni.

Amazon Alexa támogatás

Alexa segítségével a hangod irányíthatja a világodat. Az Amazon Alexa a felhőben él, és egyre okosabbá válik. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, hallgasd meg a híreket, nézze meg az időjárást, állítsa be a TV hangerejét, váltson csatornát, irányítsa az okosotthonodat és még sok minden mást.

*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, köztük az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) készülékekkel vezérelhesd a tévét. 

A TCL 65C845-tel rengeteg tartalom élvezhető a legjobb HDR minőségben

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és mivel a TCL 65C845 minden HDR formátumot támogat, mindig a lehető legjobb formátumban játszhatod le a tartalmakat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, amellyel a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.

Az okostévé keret nélküli fém kialakítása

A TCL 65C845 okostévé elegáns kialakításával bármilyen enteriőrbe illeszkedik, és jobban kiemeli magát a képernyőt. 

Központi bázis

A C84 sorozathoz egy elegáns középállvány tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a tévét még a legszűkebb bútorokon is elhelyezhesd. Funkcionalitás és elegancia tökéletes harmóniában.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    Dolby Vision IQ Kész!
    Színmélység
    10 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 6, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,6 cm Kész!
    Magasság
    86,5 cm Kész!
    Mélység
    32 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,9 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    36,5 cm Kész!
    Tömeg
    25 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    111 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    250 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 65" TCL 65C845 termékhez:

    85" TCL 85C845

    Televízió - Google TV,, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4600 (144 Hz), Mini LED, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 600×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
    Kosárba
    818 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    55" TCL 55C845

    Televízió - Google TV,, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4300 (144 Hz), Mini LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    376 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    75" TCL 75C845

    Televízió - Google TV,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4500 (144 Hz), Mini LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
    Kosárba
    627 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" TCL 65C845 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65C845. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" TCL 65C845. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" TCL 65C845. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" TCL 65C845.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ