Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: AlzaErgo M150B Keyhole

Termékkatalógus
AlzaErgo M150B Keyhole - TV tartó konzol

Vélemények: AlzaErgo M150B Keyhole

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaErgo M150B Keyhole témával kapcsolatban? Nálunk 84 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaErgo M150B Keyhole termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaErgo M150B Keyhole megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Hvozdniceflag
Értékelve: 2024. 04. 25., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás
hegesztési varratok nem sok, de egyébként rendben tartja a 40"-os TV-t. Fischer tiplik, ismét a legolcsóbb monitor- vagy TV-tartó. Eddig tartotta
Fischer dübelek
0 ×Jelentés
Miroslav, Líbezniceflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás
Már van két ugyanilyen tartóm (9 és 7 évesek), akkor még GoGen márkanév alatt. Utólag megtudtam, hogy akkoriban érezhetően drágábbak voltak, ami valószínűleg megmagyarázza a tapasztalataimat, mert valaki nyilvánvalóan kicserélte az acélt némi kínaiiumra a gyártás során. A monitor súlya, amelyhez a tartót vettem, körülbelül 16 kg (19 kg az eredeti állvánnyal együtt), tehát a bejelentett teherbírás felét teszi ki. El sem tudom képzelni, mi történne, ha valóban felakasztanám a meghirdetett 30 kg-ot.
a mellékelt M4-es csavaroknak rendkívül kicsi a fejük, így az M6-os méretű tartóban lévő lyukat kisebb erővel lehet áthúzni, és az alátétek nem voltak mellékelve - a csavarjaimat kellett használnom.
a monitor felakasztása után a konzol úgy meghajlott, hogy a falnak támasztott helyzetben a monitor mögötti csuklóban lévő csavar az alsó karhoz súrlódik. A monitort a hátsó pozícióba kell emelnem, majd a karon lévő csavarral kell megtámasztanom.
a függőleges dőlésszöget rögzítő csavarok alátétjei nagyon sima/csúszós műanyagból készültek, így meghúzásuk után a monitor egy pillanat alatt a legalacsonyabb helyzetbe dőlt,
amikor megpróbáltam jobban meghúzni a csavarokat (kézzel, egy kis csavarkulccsal és nem extrém erővel), mindegyiken lehúztam a menetet (miután kicseréltem őket a saját csavarjaimra és kidobtam a műanyag alátéteket, jól tartanak).
ennek eredményeképpen a monitor súlya az egész tartót elforgatja, így a monitor még a maximális felfelé dőlés és a monitor és a tartó közötti alsó távtartók esetén is enyhén lefelé dől.
0 ×Jelentés
David, Rtyně v Podkrkonošíflag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nem drága
nekem egy kicsit instabilnak tűnik, de lehet, hogy csak én érzem így.
0 ×Jelentés
Ladislav, Branka u Opavyflag
Értékelve: 2024. 03. 23., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás
Éppen akut szükségem volt egy tartóra, és rábukkantam erre. Örömömre az üzletünkben raktáron volt, és az árát tekintve nem volt mit gondolkodni rajta. A telepítés nagyon egyszerű és intuitív volt. Nem vagyok aprólékos, de még így is, vízmértékkel a falra csavaroztam, és pontosan illeszkedik. Számomra elégedett vagyok, hasznomra válik, és teljesen megfelel az igényeimnek. Még azon is gondolkodom, hogy beszerzek egy másikat a másik tévéhez.
Ára
könnyű összeszerelés
teherbíró képesség
szilárdság
variálhatóság
elegendő csavar, alátét, beleértve a rögzítő alátéteket is
kis csomag
Nem tudok semmilyen hátrányról
0 ×Jelentés
Eduard, Čisoviceflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás
Van egy 32-es TV-m, de állandóan leesik, de egy zsinórt tettem bele, így már nem esik le többé.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 02. 22.
Köszönjük a visszajelzést és a probléma megoldásának kreatív módját. Ha azonban a húr a jövőben elszakad, elegendő a csavarok erősebb meghúzása a billenő részen. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, ha bármire szüksége van. Szép napot kívánok
Petr, Kostelec nad Černými lesyflag
Értékelve: 2024. 01. 26., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Vigyázzon ezzel a termékkel, két darab volt a kezemben - görbe kar, a vízszinteshez képest kb. 3°-os eltérés van. Gondolom ez a termék tulajdonsága, de figyelembe véve a terméken lévő AlzaErgo feliratot, a kar egyszer felfelé, másodszor lefelé állt Úgy terveztem, hogy két pozícióban fogom használni a tartót: Teljesen tehermentesített kar balra és jobbra Balra a komód az éjszakára (takarítás) és használd az ágy előtt Sajnos a (kétrészes) karnak a VESA-konzolnál lévő része nem vízszintes, hanem kb. 3°-os eltérés van a vízszinteshez képest. ami azt jelenti, hogy amikor a konzol és a monitor helyesen van igazítva a "középső" pozícióban, a bal és jobb kar pozíciója a monitort ferdén, de mindig tükrözve "a kar tengelyéből kifelé felfelé" Tehát a "bal és jobb oldali egyszerre" pozícióban soha nem fogod vízszintesre igazítani (a VESA tartó nem rendelkezik oldalszög korrekcióval, mivel valahol pl. +- 3°)
Óvatosan a bal és a jobb vállnál történő használathoz
0 ×Jelentés
Petra, Stříbroflag
Értékelve: 2024. 01. 19., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás
univerzális
könnyű összeszerelés
a legkisebb TV-méretű párnák hiánya
0 ×Jelentés
Petr, Bystřice pod Hostýnem 1flag
Értékelve: 2023. 09. 19., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás
Ára
0 ×Jelentés
Petr, Vidčeflag
Értékelve: 2023. 06. 22., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás
Szuper könnyű összeszerelés.
0 ×Jelentés
Helena, Praha 10 - Hostivařflag
Értékelve: 2023. 06. 05., változat: AlzaErgo M150B Keyhole
Hitelesített vásárlás
minőségi anyag
egyszerű telepítés
rugalmas
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 28
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ