Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100"

Termékkatalógus
AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100" - TV tartó konzol

Vélemények: AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100"

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100" témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100" termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100" megvásárlása után te is írsz értékelést.
57 690 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Radek, Brnoflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100"
Hitelesített vásárlás
Eladáskor vettük körülbelül 2500-ért. A tartó stabil, vigyázz, ha vékony keretű OLED TV-d van, nehéz lesz értelmesen manipulálni. Az LG OLED G2-vel nincs probléma (2,5 cm vastag kerettel rendelkezik). Csak amikor a falhoz nyomom, inkább a testemmel nyomom, hogy ne kelljen a kezemmel feleslegesen tapogatni a kijelzőt. Én feketét szerettem volna, de csak fehér volt raktáron, és végül úgy gondolom, hogy még jobb is, ha nagy szögből nézzük a tévét, így a fehér szépen beleolvad a falba, és a tévén lévő fehér tartókonzolok amúgy sem látszanak, hacsak nem hátulról nézzük a tévét (például ha rendszeresen oldalra akarjuk fordítani a tévét). Ami meglepett, az a kézikönyv homályossága a falra vonatkozóan. Úgy tűnik, hogy a beépítőkészletet vagy betonba vagy tömör téglába kell beépíteni. De szöveges formában sehol sem találja meg. Az Alza még mindig biztosított arról, hogy a szakembereik fogják beépíteni, akik biztosan más, megfelelő dübeleket és esetleg kémiai horgonyt fognak az üreges téglába helyezni. Nos, találd ki, mi lett a vége. A mellékelt (valószínűleg nem teljesen megfelelő) dübelekkel (6x csavar) és horgony nélkül szerelték fel. Valószínűleg sokáig bírni fogja a 25 kg-os tévét, de Alza megbocsátotta a hangsúlyozott beszédet a szakszerűségről és a szakszerű telepítésről, valamint arról, hogy hogyan bánnak a különböző típusú falakkal.
A 2x drágább 77"-os tévé helyett vegyen egy 65"-os tévét, és este a házimozizáshoz távolítsa el a tévét a faltól 80 cm-re, és az eredmény 4 méteres távolságból ugyanaz lesz (számított).
Ár akcióban.
Elég hátrányt írtam, de ez nem jelenti azt, hogy ez egy rossz szerelés, csak átlagos a megjelenés, a minőség és az erősség szempontjából (a megjelenéséből).
A TV vízszintesre billentése/szintre állítása gyakorlatilag nonszensz, ami ott van. Még ha szoros is, kissé meg lehet dönteni.
A TV-résznek a falon lévő részhez való rögzítését jobban is megoldhatták volna. Valaki már írta itt, nincsenek alátétek, és bár nagyon vastag vas, és gond nélkül elbír 25kg-os TV-t, hosszú idő után lehet némi anyagsodródás. Mint egy 70kg-os tévé, én nem adnék rá esélyt.
A teljes 90 fokos (jobbról balra) elfordítás nem lehetséges egy 65"-os tévé esetében, de ez nem is igazán negatívum, inkább csak egy jellemző.
Az ár nem olyan elképesztő a promóció nélkül, és ilyenkor kérdés, hogy jobb-e egy konkurens, jobb minőségű márkát választani (pl. Vogel TVM 3663) +2000Kč-hez, ahol csak egy karon van, és összességében kisebb, stílusosabb és lényegesen jobb a dőlési stílusa.
0 ×Jelentés
Vít, Letoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100"
Hitelesített vásárlás
A TCL 65C845 (és más TCL modellek) hátulján van egy mélynyomó, és a középen lévő fémlemezzel ellátott konzol az egészet eltakarja, vagy rosszabb esetben teljesen a tévéhez szorítja. A lehető leghosszabb csavarokat kell a TV és a tartó közé tenni, hogy a mélysugárzó ne legyen beszorítva. A csomagban található csavaroknál is hosszabb csavarokat adtam hozzá, hogy a konzol a lehető legtávolabb legyen a tévétől, és a hang jobban kiemelkedjen.
erős
design
egyes televíziók hátsó hangszóróit takarja
0 ×Jelentés
Vladimír, Prahaflag
Értékelve: 2023. 08. 20., változat: AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100"
Hitelesített vásárlás
Stabil
Pozícionálási lehetőségek
A beszerelés nem volt egyszerű, a fúrás kisebb pontatlanságai problémát jelentenek.
A pozicionáláshoz szükséges erő túl nagy. A barátnőm képtelen mozgatni a tévét, én pedig nagyon nem tartom praktikusnak, mert ha figyelmetlen vagy, akkor a vékony tévé eltörik, mielőtt elmozdítanád a tartóját... Erősen ellenzem a vékony OLED tévéket, ha azt tervezed, hogy rendszeresen mozgatod a tartóját.
0 ×Jelentés
Jakub, Petroviceflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100"
Hitelesített vásárlás
Nagy szögek
Erős
Akár 90 fokot is elbírna, de úgy tudom, hogy kb. akkora, mint a tv. Van egy 65"-osunk, és ott nem tudunk derékszöget beállítani.
A filmezéshez a TV mögé kell venni, ami itt a TV vastagsága miatt nem lehetséges. Valamilyen fogantyú hasznos lenne, de megértem, hogy ez nem lehetséges, ha az egyik TV 65", a másik pedig 45".
Nem kínál felfelé és lefelé pozícionálást, csak az x-tengelyen.
0 ×Jelentés
Tomáš, Brno 2flag
Értékelve: 2023. 07. 07., változat: AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100"
Hitelesített vásárlás
Nem illik az 55"-os Samsung QE55QN90B TV-hez - sajnos a falfúrás után derült ki. Köszönöm szépen Alzo!
Nem illeszkedik az 55"-os Samsung TV-khez
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 11. 03.
Üdvözlöm, a fenti TV-modell VESA-távolsága 200x200, ez a tartó pedig a legkisebb 300x200, amit a termékleírásban is feltüntetünk, így nem kompatibilis, és nem termékhiba. Ha nem tudja, mit válasszon, szívesen segítünk Önnek a Tanácsadás rovatban vagy ügyfélszolgálati központunkban. Köszönöm, szép napot kívánok
Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 05. 26., változat: AlzaErgo MXL620W Advanced XL csuklós 43-100"
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen betölti a célt
Semelyik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ