0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Amazfit Bip 3 Pro Cream

Termékkatalógus
Amazfit Bip 3 Pro Cream - Okosóra

Vélemények: Amazfit Bip 3 Pro Cream

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Amazfit Bip 3 Pro Cream témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Amazfit Bip 3 Pro Cream termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Amazfit Bip 3 Pro Cream megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Robert, ŽELATOVICEflag
Értékelve: 2024. 01. 06., változat: Amazfit Bip 3 Pro Cream
Hitelesített vásárlás
Már említettem, hogy az óra képes helyreállítani a megszakadt Bluetooth-kapcsolatot a mobiltelefonnal. Kézenfekvőnek tűnik, de gyakran olvastam más termékekkel kapcsolatban, hogy ez problémás lehet, és néha meghiúsul. Tehát ez az óra jól megy. Hasonlóképpen, a kültéri tevékenység GPS-en keresztüli nyomon követése az órán nagyszerűen működik. Az útvonalat grafikusan is megjeleníti az óra kijelzőjén (bár ez sokkal jobb a mobiltelefon nagyobb kijelzőjén). Eléggé energiatakarékosak. Tehát az én beállításomban - a pulzusszám mérése 10 perc után. SMS-ekről, értesítésekről és hívásokról szóló információkat továbbít, GPS kikapcsolva - az akkumulátor kb. 12-14 napig bírja. Ellenkező esetben természetesen az élettartam lerövidül. Jó választás a tárcsák között.
Nagyon jó akkumulátor-üzemidő.
Ha eltávolodik a mobiltelefontól, a Bluetooth-kapcsolat megszakad, és a Bluetooth-kapcsolat újra létrejön, amikor visszatér a mobiltelefonhoz.
Összehasonlítottam az órán lévő pulzusmérést a vérnyomásmérővel, és ez illik rá.
Találtam egy börtönt. Az órát folyamatosan a mobiltelefonommal párosítva használom. Ha eltávolodom a mobiltól, a kapcsolat megszakad. Ekkor kapok egy hívást a mobilomon. Tehát van egy megválaszolatlan hívás a mobilon. Miután visszatérek a mobilomhoz, az óra és a mobil közötti kapcsolat helyreáll. Most azt várnám, hogy kapok egy nem fogadott hívás riasztást. Ez azonban nem fog megtörténni. Úgy tűnik, ez egy olyan funkció, amellyel a ZEPP-alkalmazások nem rendelkeznek.
0 ×Jelentés
Vásárló, Egerflag
Értékelve: 2023. 08. 31., változat: Amazfit Bip 3 Pro Cream
Hitelesített vásárlás
Jó ár érték arány, gyors szállítás. A mért értékek pontosak. Magyar nyelvű applikáció. stabil kapcsolat a telefonnal.
A termékleírás nem a valóságnak megfelelő. A vérnyomás mérést az óra nem tudja, mindössze vérnyomás napló található az applikációban
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 20., változat: Amazfit Bip 3 Pro Cream
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Vízálló okos órát kerestem elfogadható ár, értékarányban.
Fantasztikusan hosszú akku üzemidő. Az első töltéssel három nap múlva három hete volt töltve és még negyvenöt százalék van hátra. Természetesen alapbeállítások mellett.
.
Nem tapasztaltam.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ