Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: ARCTIC P12 PWM PST CO

Termékkatalógus
ARCTIC P12 PWM PST CO - PC ventilátor

Vélemények: ARCTIC P12 PWM PST CO

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ARCTIC P12 PWM PST CO témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ARCTIC P12 PWM PST CO termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ARCTIC P12 PWM PST CO megvásárlása után te is írsz értékelést.
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Benešovflag
Értékelve: 2022. 04. 03., változat: ARCTIC P12 PWM PST CO
Hitelesített vásárlás
Elmentem a sarkvidékre, hogy biztosra menjek, de tényleg rossz a minőség.
Ára
Papíron jól hangzik
Kettőt vásároltam és egyet 3 hónap után folyamatosan “csipog“.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 25., változat: ARCTIC P12 PWM PST CO
Hitelesített vásárlás
A 3 darabból az egyiken nem volt zsírozott csapágy - használat közben zörgött. Szétszedés és kenés után egyelőre rendben van. Ha megismétlődik, akkor az elektromos hulladékba repül és ha a többiek elkezdenek zörögni, odamennek vele. Egyébként ugyanaz a negatívum vonatkozik rá, mint a klasszikus P12-re - egy bizonyos fordulatszám tartományban (nekem kb 900-1100 ford. /perc) üvölt, BIOS-ban kézi görbeállítás segített. Ha nem tudod mire gondolsz, fokozatosan növeltem a fordulatszámot, míg fel nem fedeztem a ventilátor dübörgési tartományát, majd az én esetemben beállítottam, hogy a ventilátor azonnal 1100-ra ugorjon, amikor elérte a 900-at. Ez csak minimális hatással volt a légáramlás zajszintjére. A ventilátorok más sebességgel is fújnak, de lényegesen halkabban (csak kb. 20 cm-ig hallani a futó ventilátortól). Pozitívumok - széles csavarfejek, beszerelés a Fractal Meshify C-be egy séta a parkban (a csavarok színe nem érdekel, a szűrő alatt van és senki nem látja a hátulját) és főleg a PST csatlakozó, ami jobb minőségű, mint a legtöbb villánál – ráadásul kevesebb helyet foglal. A dupla golyóscsapágyak esetében egyébként, a fentebb leírt tipikus zajérzetektől eltekintve, meglehetősen csendes. Ez az, ami – ár-használat arányban verhetetlen, de ha kompromisszumok nélküli minőségre vágyik, akkor valami másért kell fizetnie.
Nagyon csendes dupla golyóscsapágyhoz.
PST csatlakozó (lehetőség másik ventilátor soros csatlakoztatására)
Széles csavarfejek
A normál P12-vel ellentétben szétszedhető (és kenhető)
Minőségellenőrzés hiánya - 3 darabból 1-nek nem volt kenhető csapágya és használat közben zörgött (kenés után rendben)
Ugyanazok a zajproblémák, mint a normál P12-nél (lásd a leírást)
0 ×Jelentés
Milan, Banská Bystricaflag
Értékelve: 2021. 07. 06., változat: ARCTIC P12 PWM PST CO
Hitelesített vásárlás
csendes, jól kidolgozott. Többet vásároltam belőlük, és eddig gond nélkül működnek. Ezekért külön fizettem, mivel 24 órás működésre készültek
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ