0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR 1:10 4WD RTR

Termékkatalógus
Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR 1:10 4WD RTR - Távirányítós autó

Vélemények: Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR 1:10 4WD RTR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR 1:10 4WD RTR témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR 1:10 4WD RTR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR 1:10 4WD RTR megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Klimkoviceflag
Értékelve: 2022. 02. 09., változat: Arrma Big Rock 3S BLX 1:10 4WD RTR 1:10 4WD RTR
Hitelesített vásárlás
Árszinthez képest jól megtervezett és tisztességesen felszerelt autó
Ha nem vagy szarvas, nagyon strapabíró gép, de még mindig azt javaslom, hogy ne menj teljes gázzal 3s zseblámpával. Végül is csak egy rakéta, és teljes sebességgel nem csak egy tengelykar törését okozhatja (főleg, ha emberrel ütközik).
Jó pótalkatrészek és tuning alkatrészek.
Még egy 2s zseblámpával is elég gyors és szórakoztató, csak nincs elég fordulatszám a hátrafelé billentéshez és a kormányzáshoz repülés közben.
A jeladónak csak alapvető funkciói vannak. Egy ilyen gyors autónál exponenciális kormányzásra van szükség ahhoz, hogy alacsony és maximális sebességnél is jól kezelhető legyen. Egy csúszáskorrekció is hasznos lenne, de ez a vezetési stílustól függ.
A kerekek lehettek volna kicsit szélesebbek. Valahogy nem tudom megszokni ezek soványságát és a tapadás, bár most nem rossz, de biztosan javulna.
A szervót mindenképpen lecserélem egy gyorsabbra és erősebbre (bár ez egyáltalán nem rossz egy RTR-hez). Legalább nincsenek olyan nem szabványos méretei, mint a Traxxas Maxx.
A mellékelt műanyag lánckerék nem használható a kerekeken. Legfeljebb a lengéscsillapítókat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ