0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: ASIST AE3KM25DN Száraz és nedves csiszológép 250W

Termékkatalógus
ASIST AE3KM25DN Száraz és nedves csiszológép 250W - Kéttárcsás csiszoló

Vélemények: ASIST AE3KM25DN Száraz és nedves csiszológép 250W

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASIST AE3KM25DN Száraz és nedves csiszológép 250W témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASIST AE3KM25DN Száraz és nedves csiszológép 250W termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASIST AE3KM25DN Száraz és nedves csiszológép 250W megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Klášterec nad Ohří 1flag
Értékelve: 2023. 08. 20., változat: ASIST AE3KM25DN Száraz és nedves csiszológép 250W
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Természetesen nem várok csúcsminőséget és nagy tartósságot az alkalmi használatra szánt hobbiszerszámoktól. De mindennek kell, hogy legyenek határai. Egy új termék acélrészein semmiképpen sem lehet korrózió. Egy gyors tárcsához pontosabban kellene elkészíteni a középső furatot, hogy a köszörű elindítása előtt centrálni lehessen. Vagy sugárirányban dob, vagy becserkész. A kiegyenesítés időigényes, és a túl sok excentrikusság megrongálhatja a csiszológép gyenge, olcsó kialakítását. Legalábbis zajt csap, és apró szerszámokat mozgat az asztal körül. Célszerű lenne a gyorskorong munkadarab-tartóként szolgáló alátétet a festett tartóval érintkező oldalon érdesíteni, hogy az ne csússzon a festéken. Nem szabad ringatózni, különben lecsiszoljuk a háttámlát és a munkadarabot. A szikrafogó és a plexi burkolat tartóját legalább két csavarral kell rögzíteni, vagy más módon kell rögzíteni. Így egyetlen csavar körül forog, és minden alkalommal, amikor a kezelő kioldja a fedelet, a csapda csikorgatni fog, és szikrákat generál, ahelyett, hogy elkapná őket! A kézikönyvben van egy összeszerelési rajz csak a tárcsához. Nincs rajz az alkatrészek összeszereléséről, amelyeket az ügyfélnek a kicsomagolás után magának kell összeszerelnie. Nem minden felhasználó lakatos. Az élettartam növelése érdekében javaslom, hogy a lassú tárcsás csigahajtóművet rendszeresen ellenőrizze, és szükség szerint tisztítsa meg és kenje be új zsírral (vazelinnel). Ellenőrizze a sebességváltó fedelét - a por bejutásának megakadályozása érdekében annak körös-körül síkban kell lennie!
Még gyors tárcsa nélkül is sokat vibrál.
Korrodált alátétek a fedélcsavarok alatt és a fedél alatti fémlemezek végei. bemenet
A gyors tárcsatartó a csavar meghúzása után is leng a csavaron
A gyors tárcsa 0,5 mm-es sugárirányú dobás még akkor is, ha a pozíciót újra és újra hangoljuk - erős rezgés
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ