Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ASUS HYPER M.2 x16 Card V2

Termékkatalógus
ASUS HYPER M.2 x16 Card V2 - Vezérlőkártya

Vélemények: ASUS HYPER M.2 x16 Card V2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS HYPER M.2 x16 Card V2 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS HYPER M.2 x16 Card V2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS HYPER M.2 x16 Card V2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 12., változat: ASUS HYPER M.2 x16 Card V2
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó szerkezet lenne beépített hűtőventilátora is aránylag csendes és kikapcsolható ha nincs rá szükség es könnyen szerelhető valamint a hővezetés nagyon jól megvan oldva roboztus hűtőborda
Sajnos az volt vele a probléma hogy csak az egyes portban lévő kártyát ismerte fel a többit sajnos nem ezért kénytelen voltam visszaküldeni viszont nagyon korrekt és gyors volt az ügyintézés valamint a pénzvisszatérítés
0 ×Jelentés
Jakub, Kolínflag
Értékelve: 2023. 06. 29., változat: ASUS HYPER M.2 x16 Card V2
Hitelesített vásárlás
Alapvető feltétel, ha a kártyát teljes mértékben ki akarod használni, az elegendő pcie vonal és különösen a PCIe bifurkációs funkció támogatása az alaplap és a CPU részéről x4x4x4x4x4 módban! A legtöbb mainstream lap és cpu bifurcation egyáltalán nem tud bifurcationt, vagy csak x8x8 vagy x4x4x8 módban - ez azt jelenti, hogy ebben az esetben a rendszer csak 2 vagy 3 szerelt lemezt fog látni. Arra is ügyeljünk, hogy pl. Az x8x8 valójában arról szól, hogy a vonalakat egy fizikai foglalaton belül osztják fel, nem pedig két foglalat között, mint az SLI/Crossfire. Azt is ellenőrizni kell, hogy a beépítésre szánt pcie slot valóban x16-os-e elektromosan, a mainstreamben ez általában csak a GPU elsődleges slotja. Az x4-es vagy x8-as bővítőhelyeken a beszerelt meghajtók nem csak lassabban működnek, mint pl. GPU, de csak egy vagy, ismét, ha a nyílás képes elágazásra, két pozícióban fog működni. Egy olyan kártyának, amely pcie bifurcation támogatás nélkül is képes lenne több meghajtó elérésére, vagy még akkor is, ha a slotban kevesebb sor lesz, mint a beszerelt meghajtók együttesen, legalább valamilyen pcie switch chipet vagy közvetlenül M.2 vezérlőt kellene tartalmaznia, és a normál árcédulája legalább néhány ezer lesz. Az én esetemben egy 8 éves Supermicro szerverlapban használták, minden probléma nélkül, csak a bios-t kellett frissíteni.
22110 hosszúságú meghajtók támogatása minden bővítőhelyen
Tisztességes hűtés még kikapcsolt ventilátorral is, ha legalább némi huzat van a tokban.
A tárcsatartó párnák könnyen eltávolíthatók, ha zavarják a kétoldalas lemezeket.
A ventilátor csak ki/be kapcsolható, és bekapcsolt állapotban meglehetősen zajos.
Szükséges támogatás az alaplap és a CPU részéről - az árat tekintve várható volt!
A hűtőborda legalább némi lamellázással rendelkezhetne a jobb hűtés érdekében a ventilátor kikapcsolt állapotában.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ