0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Asus Vivobook S14 Flip TN3402YA-LZ030W Quiet Blue Touch

Termékkatalógus
Asus Vivobook S14 Flip TN3402YA-LZ030W Quiet Blue Touch - Tablet PC

Vélemények: Asus Vivobook S14 Flip TN3402YA-LZ030W Quiet Blue Touch

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Asus Vivobook S14 Flip TN3402YA-LZ030W Quiet Blue Touch témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Asus Vivobook S14 Flip TN3402YA-LZ030W Quiet Blue Touch termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Asus Vivobook S14 Flip TN3402YA-LZ030W Quiet Blue Touch megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: Asus Vivobook S14 Flip TN3402YA-LZ030W Quiet Blue Touch
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kicsi, ügyes, egy A4-es füzetboxba belefér, tokkal együtt. Az érintőkijelző szuper, a hozzá járó tollal (Asus Pen 2) remekül használható. Az előre telepített Windows 11 is egész jól fel van már készítve, az érintőkijelző használatára, csak a súlya (1, 5 kg) és az üzemidő jelzi, hogy ez azért mégiscsak egy notebook, még ha - a használhatóságot tekintve - nincs is hiányérzetem, egy tablethez képest. A hangszórók szépen, tisztán szólnak, ajánlott a Dolby beállítások használata, de sok mélyre nem kell számítani, ez mégis csak egy kicsi eszköz, nem egy hangdoboz. A kijelző rendben van, ez a felbontás ebben a méretben OK. Kalibrálni kell, hogy a színek jobbak legyenek, de persze mivel IPS, van bevilágítás több helyen is, ez ilyen. A memória bővíthető, a proci rendben van, a GPU integrált, nem gamer gép. Összességében szeretem, remélem tartós is lesz.
Érintőkijelző.
Jár hozzá toll.
Kicsi.
Szépen szól.
16: 10-es képarány.
Jó a billentyűzet.
USB C-n is tölthető.
Ujjlenyomat olvasó.
NumberPad.
A kijelző IPS, bevilágít, de hát ez ilyen. IPS.
0 ×Jelentés
Vásárló, Bátonyterenyeflag
Értékelve: 2024. 01. 14., változat: Asus Vivobook S14 Flip TN3402YA-LZ030W Quiet Blue Touch
Hitelesített vásárlás
Csak, hogy legyen legalább egy értékelés, ill. ki legyenek javítva a termékleírás hibái, hiányosságai. Hát ez nem kék. Én nem látom kéknek. Ha erősen koncentrálok, talán egy nagyon kicsit kékes itt - ott, de lehet, hogy csak odaképzelem, a marketing anyag miatt. Az itteni leírással ellentétben pedig: lehet a gépet, USB C aljzaton keresztül is tölteni. Ami hiányzik a leírásból: van benne ujjlenyomat olvasó (a bekapcsoló gombban) és tudja a NumberPad funkciót (számológép megjelenítése, a tapipadban). Asus Pen 2.0 jár hozzá, szuper kis toll. A kijelző IPS, annak előnyeivel és hátrányaival - a sarkoknál elég csúnya bevilágítás van, sötét háttér és magasabb fényerő esetén nem szép. Ez ilyen, eddig még egyszer sem nyertem az IPS lottón... A gyári alapbeállítások nem jók, kalibrálni kell a kijelzőt, Gépházból indítható, pár kattintás és a testre szabás után, már rendben van. Az ujjlenyomat olvasó működik, a NumberPad jó dolog, az USB C-s töltés egy mai, 20V-ot is tudó mobiltelefon töltőről is működik, persze gyors nem lesz, de a lehetőség adott. Tabletként használva nem egy pihe könnyű gép és látszik, hogy a Windows 11-gyet nem pont erre találták ki, de azért rendben van, egy sima notihoz képest ég és föld a különbség, 10 ujjas tapogatás, kijelző forgatás, minden van, a hardver összességében nagyon jó partner, a tabletként való használathoz hasznos, praktikus. A memória bővíthető, 8 GB van az alaplapra forrasztva, 8 GB van foglaltba téve, ez cserélhető. Játékra...hát, játszani nem ezzel fogsz. A proci tipikus noti proci, alacsony fogyasztás és melegedés (15W TDP), de azért gyors ha kell (6 mag, 12 szál, 2 - 4,5 GHZ) és integrált GPU 512 MB VRAM-mal. Hétköznapi feladatokra rendben van, ill. ha csak proci igényes a művelet, az még ok. Összességében, pár nap használat után, tetszik. Remélem, tartós is lesz...
Kicsi.
Bővíthető memória.
16:10-es képarány.
Az érintőkijelző tollal megspékelve, nagyon jó dolog.
Takarékos, (általában) csendes.
Jó a billentyűzet.
Eléggé bevilágít a kijelző, a sarkoknál (IPS technológia betegsége).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ