0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Bemi Cognita X, fekete

Termékkatalógus
Bemi Cognita X, fekete - Ebook olvasó

Vélemények: Bemi Cognita X, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bemi Cognita X, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bemi Cognita X, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bemi Cognita X, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
35 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Andornaktályaflag
Értékelve: 2024. 03. 22., változat: Bemi Cognita X, fekete
Hitelesített vásárlás
Nem rossz termék. Nyilván ebben az árkategóriában a gyártó megengedheti hogy 1-2 "bug" benne maradjon. Aki ezen túl tud lépni, annak remek választás, akinek tökéletes kell az válasszon a magasabb arú olvasót.
Remek áron van
A feladata ellátásához pont elég kényelmi funkcióval rendelkezik.
Képernyő felbontása olyan mint a nagyoknál, háttérvilágítás teljesen jó.
Nem csúszós műanyag a tokozása.
Időnként lapozás után néhány másodperccel visszaáll készenléti állapotba (szerintem szoftveres hiba).
Üzemidő azért nem feltétlenül annyi amennyit a gyártó leírt
0 ×Jelentés
Jan, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 15., változat: Bemi Cognita X, fekete
Hitelesített vásárlás
Az azonos árkategóriájú hardverekhez hasonlítom, tehát a legolcsóbb, amit kapni lehet. Amikor kivettem az olvasót, jó volt megérinteni, semmi sem nyikorog sehol, és van, hogy gumírozott hátul, jó érzés tartani, nem hideg, és nagyon jól néz ki. De még ezzel sem lehet rosszul járni. Tehát a feldolgozást 9/10-re veszem, nincs okom panaszra, de mindig lehetne jobb. A kijelző számomra (volt már más olvasóm is életemben) teljesen normálisnak tűnik, azaz nem tűnik olcsónak, a háttérvilágítás egyenletes és ugyanolyan, mint a hasonló kategóriájú versenytársaké. A grafika részletesebb, HD felbontású. Még a háttérvilágítás "hőmérsékletét" is beállíthatja, nem csak a fényerőt. Szóval én itt is 9/10-et adnék. A csatlakoztathatóság a legkevesebb, ami lehet, MicroUSB, bedugod, PC módba ugrik és felugrik, mint egy meghajtó. Borzasztóan lassú, de a könyvekhez elég jó. Nem látok okot arra, hogy bármi mást megoldjunk. Viszont az USB-C nagyszerű lenne, a sebesség nem nyomaszt. Nem tud grafikát vagy videót készíteni. Tehát 5/10. Jó, de az USB-C jobb lenne, és nincs wifi. Valószínűleg a legrosszabb dolog, ami létezik. a szoftver. Átváltottam ENG-re, mert az angol egy nagyon fura betűtípust használ, nem bánom, nagyon alapszintű kell a használatához. bárki meg tudja csinálni. Ezután a betűtípus jól néz ki, éles és mindenhová illik. Viszont az irányítás furcsa, nem a leggyorsabb, és nem hiszem, hogy lesznek hozzá frissítések stb. Épp most töltötték fel a legújabb produkciót, és küldték ki a világba. Megint. Nem bánom, elvárom, hogy be, ki, háttérvilágítás, hogy emlékezzen, hol hagytam abba az olvasást, egyszerre több könyvet is olvashatok. ez egyfajta klasszikus. Ez mind benne van. A magam részéről nem látom okát, hogy valami drágábbat vegyek, még akkor sem, ha az Amazon Kindle ugyanolyan drága (a reklámmal ellátott). Jobb, ha még azt a kilót is félreteszem, mert jelenleg nem látom hasznát. Van egy panaszom az Alza részéről, ezért nem foglalkozom vele. Számomra ez a legolcsóbb készülék, ami létezik, és tökéletesen alkalmas könyvek olvasására. Nem értem a többi olvasót, akiknek van webböngészőjük. vagy például, hogy mi értelme van egy PlayStation-telefonnal működő telefonnak mellettem. El akarok olvasni egy könyvet. Én tényleg csak az alapvető vezérlőkkel és a szemek háttérvilágításával foglalkoznék.
kidolgozás
kijelző
háttérvilágítás
memória mérete / kártyahely
csak usb micro
wifi nélkül
nem sok szoftver
ismeretlen márka, furcsa támogatás és összességében ez csak egy dolog az Aliexpress-től
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ