AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: BHM Germany Lisa with Massage Function, Grey

Termékkatalógus
BHM Germany Lisa with Massage Function, Grey - Irodai fotel

Vélemények: BHM Germany Lisa with Massage Function, Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BHM Germany Lisa with Massage Function, Grey témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BHM Germany Lisa with Massage Function, Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BHM Germany Lisa with Massage Function, Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jakub, Praha Kolovratyflag
Értékelve: 2022. 01. 18., változat: BHM Germany Lisa with Massage Function, Grey
Hitelesített vásárlás
A szék hihetetlenül sérült állapotban érkezett a szállítótól. Ennek ellenére már egy ideje használom, és mondhatom, hogy még soha nem tapasztaltam ilyen rossz minőségű terméket. Az ülés nagyon hosszú, így az én átlagos magasságommal (177cm) esélyem sincs kényelmesen ülni, a szék anyagának nagy része közönséges, olcsó műanyag, a karfák csapágy nélküli csavarokkal vannak rögzítve, így a szék pozicionálásakor meglazulnak, és hetente egyszer meg kell őket húzni, hogy ne essenek le. A szék egy hónapos irodai használat után teljesen elszakadt. Az egyetlen pozitívum, hogy a masszázsfunkció egészen kellemes az alkalmi pihenéshez, de biztosan nem venném újra a széket.
A masszázs funkció nagyon szép
Rossz minőségű anyagok
Az üléspárna túl hosszú a kényelmes üléshez
A kartámaszok műanyagból vannak
A kartámaszok rosszul vannak rögzítve, így meglazulnak.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ