Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Blackburn Click USB front

Termékkatalógus
Blackburn Click USB front - Kerékpár lámpa

Vélemények: Blackburn Click USB front

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Blackburn Click USB front témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Blackburn Click USB front termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Blackburn Click USB front megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Klement, Tišnovflag
Értékelve: 2022. 06. 10., változat: Blackburn Click USB front
Hitelesített vásárlás
intenzív fény
könnyen rögzíthető
a középső gombos vezérlés rosszabb, mert nehéz megbecsülni, mennyit kell megnyomni; főként kikapcsoláskor zavar, mert a kialakult nyomás nem lehet teljesen kicsi, ami hosszabb nyomásnál bonyolult lehet (persze a lámpa helyéhez viszonyított helyzetétől függően)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ