Shop roku Effaclar

Vélemények: BOSCH KGN397ICT

Termékkatalógus
BOSCH KGN397ICT - Hűtőszekrény

Vélemények: BOSCH KGN397ICT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH KGN397ICT témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH KGN397ICT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH KGN397ICT megvásárlása után te is írsz értékelést.
309 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 03., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
Tágas, ujjlenyomatmentes felület prstů👍🏼
A hűtőszekrény alsó fiókjának kihúzása nem egészen ideális, mindig "elakad" egy kicsit az ajtó tömítésénél, még akkor is, ha eléggé nyitva van.
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 05. 19., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény szép, és belül jól elrendezett, de hűtés közben nagyon kellemetlen hangos, éles hangot ad ki. Először kb. 10 percig normálisan hűl, majd a hang felerősödik, és a következő 10 percben úgy nyöszörög, mint egy kis traktus, főleg este, amikor csend van, nagyon idegesítő. Még egy technikust is rendeltem közvetlenül a Bosch szervizből, hogy nézze meg, de ő azt mondta, hogy nem tud semmit sem tenni. Nagyon sajnálom, hogy nem küldtem vissza a vásárlástól számított 14 napon belül, most már nem lehet mit tenni.
nagyon kellemetlen és hangos hűtési hang
0 ×Jelentés
Petr, Nové Město na Moravěflag
Értékelve: 2023. 03. 28., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
Csendes, karbantartásmentes és tágas.
0 ×Jelentés
Tomáš, Uherský Brodflag
Értékelve: 2023. 03. 21., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
Olyan hűtőszekrényt választottam, amely a nappali közelében van - a prioritás a csendes működés volt, amivel teljes mértékben elégedett vagyok. A belső tér logikusan van kialakítva és nekem megfelel, a polcok helyzete állítható. A palacktartó eltávolítható. A hűtőszekrényt a hátul lévő csúszdának köszönhetően könnyű kezelni. Ellenőrizze előre, hogy hűtőszekrénye befér-e a liftbe. Személy szerint nem illett rám, és nagyon értékeltem a szolgáltatást, hogy az Alza elhozta a lakásomra.
Nagyon csendes (nem tudom, hogy ő hogy van vele)
Tágas, logikusan elrendezett polcok
Világítás
Görgők a könnyebb kezelhetőség érdekében
0 ×Jelentés
Ondřej, Rumburk 2-H. Jindřichovflag
Értékelve: 2022. 12. 14., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
Ez egy igazán szép készülék. A hűtőszekrény belsőleg jól szervezett. Tökéletes megvilágítás, világos kijelző a fagyasztó és a hűtő hőmérsékletének beállításával. Elhanyagolható zajszint. Ez egy nagy és nehéz hűtőszekrény, javaslom, hogy vegyen egyet, amelyik kivehető és telepíthető.
A hűtőszekrény nagyon csendes
Jól szervezett belső térrel rendelkezik
Nagyon szép design
A hőmérsékletek megfelelnek a beállításoknak
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 01., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
8 év után a régebbi Bosch hűtőszekrényem a mennybe ment. Mindvégig tökéletesen működött, aztán hirtelen. egy hangot se. Ahelyett, hogy drága javítást fizettem volna a kevés alkatrész miatt, úgy döntöttem, hogy új hűtőszekrényt veszek, és a pozitív tapasztalatok után természetesen a Bosch-t. Az új hűtőszekrény nagyobb és tágasabb, és ha egyszer megszokja a Bosch vezérlését, akkor az új, ugyanezen márkájú hűtőszekrénnyel sem lesz gondja. Nagyra értékelem a bal oldali ajtó nagyon egyszerű összeszerelését, még egy laikus is meg tudja csinálni. De csillagkulcsokat kell szerezned. A hűtőszekrény vízmértékkel történő szintezésekor jó ötlet lenne egy 22 jku-s villáskulcsot is becsomagolni a hűtőhöz, nem mindenkinek van otthon. A hűtőszekrény 162 kWh/év (a régi hűtőszekrényem 147 kWh/év), de ez nem olyan nagy különbség. Remélem, legalább olyan sokáig kitart, mint a régi. Addig is a Bosch biztosan kínál olyan innovációkat, amelyek még tovább csökkentik a fogyasztást. A hűtőszekrény tökéletesen hűt, nagyra értékelem az érintőképernyőt a hőmérséklet beállításához. A riasztó elég hangos (ha elfelejtjük becsukni az ajtót), és a régi hűtőszekrényhez hasonlóan nagyra értékelem a vákuumos ajtócsukást. Számítson arra, hogy a minőségért többet kell fizetnie, de megéri. Ezenkívül értékelni fogja a nagyon csendes működést, amelyet a nappalival összekapcsolt konyhasarokban nem fog hallani. A hűtőszekrényre két év extra garanciát fizettem, akárcsak a régi hűtőszekrényre. A régi hűtőszekrényen nem használtam, de a biztonság kedvéért. Egy háztartás működtetése hűtőszekrény nélkül manapság elképzelhetetlen, különösen melegebb időben. Mindenkinek ajánlom ezt a hűtőszekrényt, akár ezt, akár egy másik Bosch-t választja. Csak bedugja és elfelejti. Azt teszi, amit tennie kell - hűteni/fagyasztani. És nagyon jól.
tágas hűtőszekrény sok tárolóhellyel
bárki megváltoztathatja az ajtónyílás tájolását a mellékelt utasítások szerint.
olvasható kijelző a hűtőszekrény ajtaján az azonnali tájékoztatás érdekében
tökéletesen hűti és fagyasztja, német minőség
tökéletesen illeszkedik a konyhaszekrénybe, gond nélkül nyílik
hiányzik a cseh nyelvű utasítás, de ez nem olyan nagy probléma, az interneten letölthető.
magas és nehéz, legalább 2 emberre van szükség a kezeléshez és a felállításhoz, ezért kényelmesebb külön fizetni a behozatalért és a telepítésért.
"Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést és elnézést kérünk, az utasításokkal kapcsolatban közvetlenül az ügyfélszolgálat munkatársaink fogják felvenni Önnel a kapcsolatot."
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 04. 07., változat: BOSCH KGN397ICT
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A régi 15 éves hűtőt kellett cserélni és a Bosch minőségét és ár/érték arányát találtam a legjobbnak.
Kapacitás, total no frost, alacsony zajszint és fogyasztás, extra tulajdonságok (gyors fagyasztás, állítható hőmérséklet, nyítás és hőmérséklet riasztás) , minőség, 5 év garancia
nincs
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ