Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: BOSCH WQG24590BY Serie 6

Termékkatalógus
BOSCH WQG24590BY Serie 6 - Szárítógép

Vélemények: BOSCH WQG24590BY Serie 6

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH WQG24590BY Serie 6 témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH WQG24590BY Serie 6 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH WQG24590BY Serie 6 megvásárlása után te is írsz értékelést.
273 990 Ft 259 900 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Jiří, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: BOSCH WQG24590BY Serie 6
Hitelesített vásárlás
A HomeConnect hiányzik
0 ×Jelentés
Petr, Benešovflag
Értékelve: 2023. 12. 20., változat: BOSCH WQG24590BY Serie 6
Hitelesített vásárlás
Nagyon csendes szárító. A legtöbb zajt a szárítóban guruló szennyes okozza. Maga a motor alig hallható. És rengeteg erő van. Talán túlságosan is. A tervezés és a vezérlés is páratlan. Tökéletesen illeszkedik a 6-os sorozatú mosógéphez. Nincs bonyolult kábelezés, ha nem akarja közvetlenül a lefolyóhoz csatlakoztatni, csak csatlakoztassa az áramot, és máris készen áll a szárításra. Csak szállítani tudok.
nagyon csendes
nagy teljesítmény
ellenőrzés, tervezés
0 ×Jelentés
Helena, Žiteniceflag
Értékelve: 2023. 05. 02., változat: BOSCH WQG24590BY Serie 6
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A szárító a fő dolgot teszi, megszárítja a szennyest, de ne várjon olyan szennyest, amit nem kell majd vasalnia (legalábbis a pamut szennyest).
a szárító valószínűleg az alapvető követelményt teljesíti, nevezetesen a szennyes gyors szárítását, különösen akkor, ha kisgyermekei vannak, és a piszkos ruhákat másnapra ki kell mosnia és meg kell szárítania.
a program hossza, bár az elején szörnyen hosszúnak tűnik, például 3 óra körül, a szárítási folyamat során kellemesen lerövidül, attól függően, hogy az érzékelő hogyan értékeli a szárazságot.
Alapvetően csalódtam a ruhák gyűrődése miatt. A reklámcikkek és a barátok üzenetei szerint a szennyesnek annyira száraznak kellett volna lennie, legalábbis a nagy részének, hogy nem kellett volna vasalni. A szárítóból származó ruhák semmiképpen sincsenek olyan állapotban, hogy vasalás nélkül viselném őket. Nem engedném, hogy egy gyerek ilyen gyűrött alsóneműben menjen az óvodába. Még a kiegészítő funkcióval is kevesebb vasalás van kiválasztva.
elég zajos
a szennyvízcső két méter hosszú, nem elég hosszú ahhoz, hogy elpazaroljam. de lehetetlen hosszabbat kapni, nem találom sehol.
az ingszárító program az alapbeállításokban használhatatlan. Az ingeket vasaláshoz meg kellene szárítani, de én teljesen nedvesen vettem ki őket. számos programot kell finomhangolni és beállítani.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 26., változat: BOSCH WQG24590BY Serie 6
Hitelesített vásárlás
csendes
tiszta szárítás - a toll olyan jó, mint újkorában
egy 200x200 cm-es lepedő szárítására alkalmas más ágyneművel együtt.
kellemes hang a hallás után
a hulladékhoz való csatlakozás lehetősége
világító dob
a port két szűrő fogja fel, amelyek jól áteresztők és könnyen tisztíthatók
Eddig nem találtam semmit.
0 ×Jelentés
Kateřina, Mukařovflag
Értékelve: 2023. 04. 01., változat: BOSCH WQG24590BY Serie 6
Hitelesített vásárlás
Egyszóval, nagyszerű
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ