AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: BoschUniversalAquatak 130 + autótisztító készlet

Termékkatalógus
BoschUniversalAquatak 130 + autótisztító készlet - Magasnyomású mosó

Vélemények: BoschUniversalAquatak 130 + autótisztító készlet

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BoschUniversalAquatak 130 + autótisztító készlet témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BoschUniversalAquatak 130 + autótisztító készlet termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BoschUniversalAquatak 130 + autótisztító készlet megvásárlása után te is írsz értékelést.
75 090 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Senohrabyflag
Értékelve: 2022. 05. 29., változat: BoschUniversalAquatak 130 + autótisztító készlet
Hitelesített vásárlás
14 nap (kb. 2 óra használat) után többé-kevésbé leállt a készülék, itt szerencsére azt kell mondanom (mert vissza tudtam adni a készüléket) A készülék összmegoldása és minősége nem nagyon tetszett, ezért panaszkodtam, ami eddig remekül működik, és látható, hogy a bosh márkával ellentétben a magasnyomású tisztítók táplálják őket, és tudják, mit csinálnak. Eredetileg tétováztam, hogy a bosh vagy a karcher, az csábított, hogy a boshnak legyen fém fogaskereke, ha van, akkor nem bírták sokáig, amikor 14 nap után leírják a készüléket.
ha működött, néhány logikátlan tömlő és kábelcsatlakozás ellenére egész jól működött
pisztolyvég forgóprésszel szuper teraszok/kövezetek mosásához
lehet, hogy csak nem volt szerencsém a hibás darabhoz, így ha jól működött, az alábbi két csillag elég logikátlan néhány megoldás vízcsatlakozással a készülékhez
14 nap után panaszkodtam (zajos kezdett lenni / alacsony nyomás / felszed a légkalapács)
a nyomótömlő nagyon merev (más márkájú tömlőhöz képest), ezért a teljes hossza nem használható
a víz a készülék elől, a táp a másik oldalról, ha mozgatni kell a készüléket, akkor elég nehéz, állandóan zavar valamit (karcher, amire kicseréltem a vízellátást és az áramot hátulról, vízcsatlakozás elölről a fegyverhez, kapcsolóval együtt, ami sokkal praktikusabbá tesz)
vízellátás és csatlakozása szerencsétlenül meg van oldva, mind műanyagból van, ráadásul magából a készülékből is kilóg, állandóan csíp az ember, ha rúg, vagy eltörik (a karcher vízcsatlakozója süllyesztett, így védi a az egész készülék teste, ha korábban nem volt bosh a kezemben, akkor eszembe sem jutott, hogy féljek a vízellátás megszakításától)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ