Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Bose TV Speaker

Termékkatalógus
Bose TV Speaker - SoundBar

Vélemények: Bose TV Speaker

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bose TV Speaker témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bose TV Speaker termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bose TV Speaker megvásárlása után te is írsz értékelést.
109 190 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2022. 01. 28., változat: Bose TV Speaker
Hitelesített vásárlás
Kiváló hangzás
A LED-ek nem világítanak nagyon fényesen
Szép design
Dinamikus középfrekvenciás (beszéd) felismerési mód automatikus Sounvbar beállítással, hogy a beszéd kiemelkedjen és ne legyen elnyomva, amikor nem szól a zene.
A TV-t a DO segítségével bárhová be tudom kapcsolni, a Soundbarral a DO-t pontosan a Soundbarra kell irányítani.
Az optikai kábelen keresztül nem tudja magát be- és kikapcsolni, vagy legalábbis kikapcsolni, ha nincs jel a bemeneten az optikából, ha a soundbar egyáltalán felismeri, és nem akarok HDMI ARC-re váltani a vastag kábelnek köszönhetően.
0 ×Jelentés
Vít, Ostrovflag
Értékelve: 2021. 12. 12., változat: Bose TV Speaker
Hitelesített vásárlás
Aprócska, és szépen elfér a tévé előtt. HDMI-n keresztül csatlakozom a TV-hez (a TV-nek képesnek kell lennie HDMI ARC-re a HDMI porton, ahol csatlakozik, hogy a TV-vel együtt kapcsolja be és ki magát, és hogy a TV hangerőszabályzója működjön, és ne kelljen a Bose vezérlőt használnom). Egyébként pontosan úgy működik, ahogy szerettem volna, a hangzás nagyszerű (a nappali kb. 4x5m-es, és a basszus megfelelő, egy óriási szobához valószínűleg nagyobb modellre lenne szükség). Amikor kikapcsolom, a hang átvált a TV-re, és úgy tűnik, hogy hibás és nem játszik a fél spektrumot, hi. Elégedett vagyok.
megfelel mindennek, amit akartam
semmi
0 ×Jelentés
Správa a prodej nemovitostí Liberec s.r.o., LIBEREC XIII.flag
Értékelve: 2021. 03. 30., változat: Bose TV Speaker
Hitelesített vásárlás
Kompakt méret, BOSE egyszerűen TOP hangzás, Tökéletes párbeszéd kiemelés, lehetőség mobiltelefon csatlakoztatására külső hangszóróként.
A basszusteljesítmény egy kicsit alacsony a rajongóik számára, ezért elsősorban panelépületekhez alkalmas.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ