Akvizice ApF HU LEGO AP+ hu

Vélemények: Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst

Termékkatalógus
Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst - Bluetooth hangszóró

Vélemények: Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.
362 690 Ft 343 290 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 14., változat: Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A hangminőség volt a kiválasztás szempontja. Vásárlás előtt több készüléket is meghallgattam, ez volt az egyetlen, ami az elvárható módon szólt. Ilyen jellegű készüléket semmiképpen se elektronikus zenével próbáljunk ki, az nagyon megy nekik, de csak ez tudta Bocellit és Pavarottit is torzítás nélkül lejátszani.
Közép és magas tartományban a kialakításához képest szép, tiszta hang, 20 négyzetméteres szobát simán betölti a hangkép, hangerő bőven elegendő. Elektronikus zenében bajnok.
A telefonos applikáció használata kínszenvedés, legalábbis eleinte, amíg nem sikerül beállítani, hogy a rendelkezésre álló wifi csatornák közül melyiket használja a készülék stabilan és ne próbáljon hol ide, hol oda csatlakozni. Ehhez célszerű segítséget kérni olyantól, aki járatos az androidos szoftverekben. Az USB port csak szerviz csatlakozó, jack bemenet nincs, natívan nem tud Youtube-ról lejátszani, a stream csatornákra előbb-utóbb elő kell fizetni, mert az ingyenes mennyiség hamar elfogy. Nem kifejezett hátrány, de azzal tisztában kell lenni, hogy ez nem egy hordozható készülék, időbe telik amíg megtaláljuk a helyét a szobában (nálunk a sarokban van, szigorúan nem rátolva a falra) , és attól kezdve az lesz a pozíciója.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ