Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Bresser National Geographic 8x21 Binoculars

Termékkatalógus
Bresser National Geographic 8x21 Binoculars - Távcső

Vélemények: Bresser National Geographic 8x21 Binoculars

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bresser National Geographic 8x21 Binoculars témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bresser National Geographic 8x21 Binoculars termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bresser National Geographic 8x21 Binoculars megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Krnovflag
Értékelve: 2022. 08. 09., változat: Bresser National Geographic 8x21 Binoculars
Hitelesített vásárlás
A kivitelezés minősége valószínűleg megfelel az árnak. A gumik nem nagyon illeszkednek, a szemkagylók még a kerek formájukat sem tartják meg, darabonként teljesen máshogy passzol minden, és más a dioptriakorrekció vagy a fókuszálás menete is. Ez a típus azonban még mindig sokkal jobban feldolgozott, mint a szabványos Hunter 8x21 modell. A második fejezet az optika, amely megfelel ennek az árkategóriának. A kép jó minőségű, tiszta és tiszta. Csak szerencsének kell lennie ahhoz, hogy jól összerakott darabot kapjon, mert általában az objektívek nincsenek pontosan egymáshoz képest összerakva, és nem lehet tökéletesen fókuszálni. És akkor újra szerencsének kell lenni, hogy minden úgy maradjon, ahogy kell, és semmi se lazuljon el. Nem voltam ilyen szerencsés.
Az optika minősége, ha valakinek van szerencséje egy jó darabhoz.
A kivitelezés minősége.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ