Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Carneo F90 black/wood

Termékkatalógus
Carneo F90 black/wood - Rádió

Vélemények: Carneo F90 black/wood

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Carneo F90 black/wood témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Carneo F90 black/wood termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Carneo F90 black/wood megvásárlása után te is írsz értékelést.
14 490 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Slavoniceflag
Értékelve: 2023. 10. 01., változat: Carneo F90 black/wood
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Olyan rádiót kerestem, amely rendelkezik az összes szükséges bemenettel (pl. csatlakoztasson pendrive-ot az USB-porthoz, helyezzen be kártyát a MicroSD-nyílásba, csatlakoztassa a 3,5 mm-es AUX-csatlakozót és csatlakoztassa a Bluetooth-t). Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az a 3,5 mm-es jack aljzat a kimenethez. Először a rádió lenyűgözött a formatervezésével és a fa kialakításával. Bekapcsolás után azonban meglepett a gyengébb FM-jel vétele, a kézi hangoláshoz szükséges FM-tuner hiánya, és ami a legfontosabb, az automatikusan beállított állomások pozíciójának beállításának képtelensége. Sajnos az FM rádió nem rendelkezik RDS funkcióval, így nem tudja, hogy melyik állomást hallgatja, vagy milyen dal/program szól). Mindezekre lehetett számítani, de az FM-re ráférne egy kis kiegyenlítés. A hangzás eléggé túlbasszusított, és időnként hiányoznak a jelentős magas hangok. Természetesen a dalok lejátszása BT-n keresztül tökéletesen működik, és a telefonon lévő kiegyenlítőnek köszönhetően sokkal jobb a minőség. USB- vagy MicroSD-kártyáról történő lejátszás esetén még a mappák között is navigálhat, és beállíthatja az egyes számok ismétlését, a mappák ismétlését és a véletlenszerű lejátszást. A rádió megjegyzi a pozíciókat, így nem kell folyton keresgélni, hogy indítás után hol hagyta abba a lejátszást. A rádió hálózati és akkumulátorról is működtethető, ahol nagyon jó az akkumulátor élettartama (még nem sikerült egy teljes hétig lemerülnie: -) ). És már 5-6 órája dolgozunk rajta. De egyébként, az áráért, úgy gondolom, hogy ez a rádióvevő rendben van.
Összecsukható rádió
Minden szükséges bemenet
Hangos hangszóró mélynyomóval
Fából készült kivitel
Az AUX bemenet antennaként használható FM vételhez
Hosszú az akkumulátor élettartama, még egy egész hét alatt sem sikerült még lemerítenem.
Rosszabb FM jel
Nincs FM tuner a frekvencia kézi hangolásához
Az automatikusan tárolt FM-frekvenciák nem mozgathatók
Hiányzó óra és ébresztőóra
A keskeny 3,5 mm-es csatlakozóra való redukció nélkül a rádiót nem lehet egyszerre tölteni és az AUX csatlakozót csatlakoztatni.
Egyesek számára talán a 3,5 mm-es jack kimenet hiánya (csak AUX bemenet van).
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 06. 22., változat: Carneo F90 black/wood
Hitelesített vásárlás
Ez elsősorban egy rádió, de micro SD kártyáról vagy USB tárolóról MP3-as zenefileokat is lejátszik. Ebben az esetben jó funkció, hogy az alkönyvtárak között lehet előre és vissza is lépkedni a zeneszámok közötti lépkedés mellett.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ