Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Colbor CL60 videó LED lámpa

Termékkatalógus
Colbor CL60 videó LED lámpa - Stúdió lámpa

Vélemények: Colbor CL60 videó LED lámpa

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Colbor CL60 videó LED lámpa témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Colbor CL60 videó LED lámpa termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Colbor CL60 videó LED lámpa megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 07., változat: Colbor CL60 videó LED lámpa
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kipróbálva a terméket rá kell jönni, hogy sokkal több mint amit a videók vagy a leírása mutat. Kompakt mérete, súlya lehetővé teszi a teljes mobilitást, de ezzel a teljesítménye pont az ellenkezője. Óriási fényerővel bír amit a lámpatesten is tudunk vezérelni és egy App segítségével akár telefonról is. Több csoportba rendezhetjük őket és egyik lámpa a másikat iOS tudja vezérelni. A Bowen bajonettnek köszönhetően szinte bármilyen fényformálóval ellátható. Előre programozott fények vannak benne pl. S. O. S. , láng imitálása, villámok imitálása stb. Ami mégnagyobb meglepetés, hogy az alkalmazással képesek vagyunk arra, hogy a telefonon kameráján keresztül egy "pipettával" automatikus színhőmérsékletet adjunk meg a lámpa fényének, de ha ez nem lenne megfelelő nekünk természetesen tudjuk manuálisan is állítani a színhőmérsékletet. Azt gondolná az ember, hogy kifogyott ez a kis lámpa a meglepetésekből..... , de neeeem! !! ! Talán a leghasznosabb amit tud az az, hogy Powerbank-ról is képes működni
Az összegzésben leírtak...
Nem találkoztam még vele
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 11. 11., változat: Colbor CL60 videó LED lámpa
Hitelesített vásárlás
ÁR
Méret
Powerbank-ról is működik, így teljesen mobil
Óriási fényerő
Jó anyaghasználat
App-ról vezérelhető
Fényerő + Színhőmérséklet is állítható
Bowen bajonettel bármilyen fényformálóval használható
Nem találtam
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ