Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Cold Steel Extra Large Voyager Clip Pt. Plain

Termékkatalógus
Cold Steel Extra Large Voyager Clip Pt. Plain - Kés

Vélemények: Cold Steel Extra Large Voyager Clip Pt. Plain

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Cold Steel Extra Large Voyager Clip Pt. Plain témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Cold Steel Extra Large Voyager Clip Pt. Plain termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Cold Steel Extra Large Voyager Clip Pt. Plain megvásárlása után te is írsz értékelést.
33 790 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Vítězslav, Olomouc 9flag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: Cold Steel Extra Large Voyager Clip Pt. Plain
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Egy igazán nagy zárás a vágáshoz. Tökéletes lapos vágás szinte nullára, így nincs forgácsolás, forrasztás apd. Csontig hajoltam, és kicsit meggörbítettem a pengét. Sok munkába került a javítás, de a vágáshoz és a szeleteléshez nagyszerű.
0 ×Jelentés
Daniel, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 23., változat: Cold Steel Extra Large Voyager Clip Pt. Plain
Hitelesített vásárlás
A kés számomra egy eszköz, ezért használom és értékelem is. Ez használható ételek vágására, tűzgyújtáshoz, gallyak aprítására, csomagok felnyitására, szoros kábelkötegből egy feszes cipzár levágására, és még sorolhatnánk. Kivéve a szikrákat a tűzacélból (hogy is mondjam csehül, ez nem tűzkő a szó szoros értelmében? ) valósul meg. Ha mindenhez csak egy kést kellene használnom, akkor ez lenne az. Lehet, hogy más kések ékszerként vagy fegyverként jobb munkát végeznek, de engem ezek nem annyira érdekelnek.
penge alakja és mérete
a fogantyú ergonómiája
jól elfér a normál nadrágok elülső zsebében
a zár nagyon jól tart
Ára
a pengén kívül nincs olyan hely a pengén, ahol tűzálló acél használható lenne, és még az a penge sem csinál sok szikrát, de a tűzálló acélnak saját vágószerszáma van.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ