Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC

Termékkatalógus
CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC - Robotporszívó

Vélemények: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC témával kapcsolatban? Nálunk 28 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vít, Prahaflag
Értékelve: 2022. 01. 10., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
A porszívó egy tisztességes hardverdarabnak tűnik, tisztességes felszereltséggel. Sajnos a funkcionalitást a szoftver minősége veszélyezteti, mind a mobilalkalmazás, mind a firmware oldalán. Kár, mert a hiányosságok túlnyomó többsége programozói szempontból viszonylag könnyen javíthatónak tűnik, ha lenne rá igény.
Szívás.
Egész jól töröl, még a kicsit megragadt foltokat is leveszi.
Az alkalmazást/firmware-t nemrég még alkalmanként frissítették, és akkor különböző apró javítások voltak láthatóak.
Alkalmazás nélkül is elég menő "buta" porszívóként használható. A porszívózáshoz csak nyomja meg a porszívó gombját. Ugyanez vonatkozik a házba való visszatérésre is. Ha a porszívóadaptert felmosóadapterre cseréli, ugyanez vonatkozik a felmosásra is.
A zónákra elég gyorsan lehet kattintani, ami jó, mert időnként maguktól is kitisztulnak.
Bizonyítottan 18 mm-es küszöböt vezet borotvaéles éllel.
Amikor például felteker egy zoknit, megáll, a porszívó mond valamit, és a gép hibát jelez. Sajnos kicsit beskatulyázott, így az, hogy hirtelen elhallgat, valószínűleg riasztani fog.
A térkép néha véletlenszerűen törlődik, még akkor is, ha nem mozgatja a dokkolóállomást vagy nem mozgatja manuálisan a porszívót. Néha azt hiszem, hogy ez egy frissítés, néha az ördög tudja. Nincs más módja a térkép visszaállításának, mint a porszívó "vakon", "buta" üzemmódban történő futtatása? hogy újra lerajzolja őt.
A zónák időről időre törlődnek, akár a térképtől függetlenül is (a térkép megmarad, de a zónák eltűnnek).
A zónák létrehozása (amit a legteljesebb mértékben élvezni fogsz, köszönhetően annak, hogy az apka folyamatosan törölni fogja őket) nagyon primitív és hibákat tartalmaz: amikor egy meglévő zóna fölött létrehoz egy tiltott zónát, akkor nem biztos, hogy a kis zónát választja ki, mert a nagy zóna "alá" kerül; amikor zoomolni próbálsz, és az ujjaid a zónán vannak, a zóna mozog a zoomolás helyett; nincs mágnes, amely megkönnyítené a zónák összekapcsolását; Nem tudom elmenteni a zónákat, hogy több zónaprofilom legyen, vagy esélyem legyen a zónák visszaállítására, ha az előző eltűnik.
A kézi mozgásvezérlés térkép nélkül működik, ami lehetetlenné teszi, hogy manuálisan "irányítsam" a vákuumot oda, ahová kell, anélkül, hogy látnám.
Folyamatosan elfelejti a porszívózás/törlés üzemmód alapbeállításait. A felmosást és a porszívózást a legmagasabb intenzitásra állítja, és bekapcsolja az UV-t, mielőtt elindulna. Aztán elindítja, és lám, a felmosás és a porszívózás ismét közepes intenzitású, az UV pedig kikapcsolt. Fájdalom.
A párosítást jobb jelre kell elvégezni, mint amennyit a tényleges művelet igényel. Végül csak annyit kellett tennem, hogy a porszívót a wifi mellé teszem.
Időről időre gondot okoz a tájékozódás, ami különösen akkor jelentkezik, amikor visszatér a dokkolóállomásra. Amikor még a harmadik próbálkozásra sem sikerül eltalálnia a dokkolóállomást, a szart is kirúgják belőle, és elmegy, hogy valahol teljesen félreeső helyen próbálkozzon. Végül, amikor elfogy, elalszik, és valahol egy szekrény alá temetve találod meg.
0 ×Jelentés
Aleš, Prosečnéflag
Értékelve: 2022. 01. 02., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Több időbe telik megtanulni és megérteni, hogyan kell mindent úgy beállítani, hogy úgy működjön, ahogyan kell. Annyira kitakarítják, hogy biztos nem fogom visszaadni. Ő egy nagyszerű takarító, és ezért van nálunk. Tehát, ha bármilyen kisebb hibája van, az az alkalmazásról és a tisztítási lehetőségek, kiegészítők beállításáról szól. Biztosan nem kell megbánni, hogy megvan.
Remekül törölget, persze nem töröl le egy nagyon nagy réteget, gyakori foltokat, gyümölcslétől, teától.
Nem ütközik tárgyakba, lelassít, és amikor az akadály időben eltűnik, továbbhalad.
Sterilizálás, külön megy, azaz porszívózás nélkül, de porszívózás közben is bekapcsolható.
A törlési stílus megváltoztatásának lehetősége
Kiválóan porszívózik
Automatikusan változtatja a szívóteljesítményt, de vigyázzon, hogy ne a Hardfloor kefével, csak akkor, ha a Carpet kefe is a szőnyegen van.
Látja fekete bútorok, összehasonlítva más modellekkel
Látnak a sötétben
Kár, hogy nincs több emelet, így több térkép, de ez megoldható a történelem tisztításával.
Kár, hogy nem tudom ütemezni, hogy akarok vákuumozni beleértve UVC, ismét csak hozzáadni az alkalmazáshoz a beállításokban.
Törléskor
Nem tudja, mikor fogy el a víz. Lehet riasztani, kérdés, hogy valamilyen érzékelő által.
lehetne több különböző tisztítási mód, de ezt az alkalmazásban meg kellene tudni változtatni.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Havířov 1flag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen porszívózik
Mobil vezérlés. telefon
Cseh nyelven kommunikál + cseh nyelvű alkalmazás
Nagy elégedettség
Nem találtam semmit.
0 ×Jelentés
Michal, Libušínflag
Értékelve: 2021. 12. 18., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Fél évig jól működött, miután megjelent egy frissítés, amely kijavította a vízadagolást felmosáskor. De most, valami menő frissítés után, leválasztotta magát az alkalmazásról, és már nem lehet hozzáadni. Tehát van otthon egy olyan készülékünk, ami max. egy porszívó funkcióival rendelkezik. az ár 20%-a.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 01., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Van egy összehasonlításom az iRobot s9-cel, amely majdnem háromszoros áron van. Tehát - az iRobotnak 10 térképe lehet, ennek csak egy, az iRobot soha nem vándorol a töltőhöz, ez néha "átmegy Pilsenen". De - csendes, a porszívózás három szintje állítható be, a vízadagolás három szintje törléskor. Ez jobb, mint amire számítottam. Csendesebb, mint az s9 és jelentősen gyorsabb. Ajánlom a nagyobb tartályt a porszívózott szennyeződések számára. Összességében minden várakozáson felül elégedett vagyok.
Csendes
Jól porszívózik és felmos
Még fekete padlón is működik
Nem drága
Csak egy térkép opció
Alkalmanként elkóborol a hazai állomáshoz
Tényleg nem szívja fel a pókhálókat a mennyezet közelében: -)
Miért nem kapcsol ki automatikusan a szívás az Y törléssel? Kérdés a fejlesztők számára!
0 ×Jelentés
Petr, Plzeňflag
Értékelve: 2021. 08. 25., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Igazán intelligens
Kiváló és érzékeny érzékelő
Jobban porszívózik, mint egy normál porszívó (pl. A falak mentén)
0 ×Jelentés
Michal, Pcheryflag
Értékelve: 2021. 06. 28., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Gyors
szívóerő
szobatérképezés
törlés
kitartás
Pontosság
0 ×Jelentés
Vladimír, Doksyflag
Értékelve: 2021. 03. 26., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Az első robotporszívónk és eddig maximális elégedettséggel. Térképek a lakás, nem vándorol, ellenőrzés cseh nyelven. Zajszintje alacsonyabb, mint egy normál porszívóé.
Semmi
0 ×Jelentés
Petr, Kuřimflag
Értékelve: 2021. 03. 23., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű dolog, oda megy, ahova kell, és hihetetlenül jól tisztít. Nem lehet összehasonlítani az eredeti Robzone robottal, amit 14 napon belül visszatértem, ami körülbelül ugyanannyi pénz volt.
0 ×Jelentés
Kateřina, Mostflag
Értékelve: 2021. 03. 20., változat: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Hitelesített vásárlás
Sok vélemény elolvasása után vettem meg ezt a porszívót, három hozzávetőleges ár között döntöttem. Ez volt a legjobb értékelt tájékozódás a térben és a szisztematikus porszívózás. Főleg ilyen rutinszerű tisztításhoz kerestem valamit, különösen a porhoz, amiből mindig van bőven. A porszívó jó minőségűnek tűnik, és kellemesen meglepett. Eddig csak 2 alkalommal porszívóztam a lakásban, kb. 70 m. Előtte egy minőségi Miele porszívóval porszívóztam a lakást, nehogy túlzásba essek. A meglepetés az volt, hogy a tartály amúgy is tele volt porral és apró morzsákkal. Mindig az egyik szoba falai körül kezdi a porszívózást, majd szisztematikusan a közepén. A szőnyegen maga növeli a teljesítményt. Székek és asztalok körül jobban teljesít, mint én egy hagyományos porszívóval, minden lehetséges oldalról átmegy rajtuk, ahol csak elfér. Eddig teljesen elégedett vagyok. Többet porszívózik, mint amire számítottam, és nem igazán ütközik a bútoroknak. Eladáskor vásároltam, ahol 45 napon belül visszaadhatom a porszívót, ha elégedetlen vagyok, ajánlom, ha valakinek olyan aggályai vannak, mint nekem.
Egyelőre nincs.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 15
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ