Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Cooler Master MasterCase H500P ARGB

Termékkatalógus
Cooler Master MasterCase H500P ARGB - Számítógépház

Vélemények: Cooler Master MasterCase H500P ARGB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Cooler Master MasterCase H500P ARGB témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Cooler Master MasterCase H500P ARGB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Cooler Master MasterCase H500P ARGB megvásárlása után te is írsz értékelést.
84 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 12. 08., változat: Cooler Master MasterCase H500P ARGB
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Előző házban nem fértem el, így kellett egy nagyobb. Ebben ár-érték szerint nagyjából a legjobb arányban benne volt minden feature amit kerestem (VGA függőleges elhelyezés, felső vízhűtő radiátor elhelyezés) és emellett elég jó a design is.
Méret. Kényelmesen szerelhető, elfér benne a 3070ti 3 ventilátoros verziója állítva, plusz könnyen nyitható az oldalsó üveglap, ha mégis kell még egy kis hűs levegő a gépbe : )
a függőleges VGA állítás designja hagy némi kívánnivalót, legalábbis ekkora kártyánál. még mindig túl közel van a VGA venti az üveghez és nem tudja beszívni a megfelelő mennyiségű levegőt, ha teljes kihasználás van sokáig. Emellett nincs igazán jól megtervezve az alsó rögzítés, mondhatjuk hogy csak odatettek egy függőleges lukat hátra, a többit oldd meg. (hozzáteszem, lehet, hogy én vagyok amatőr gépépítésben, de kókányolnom kellett egy alsó tartót a kártya alá, mert volt még kb 2-2. 5 cm hely a kártya csatlakozója alatt. lebegve meg nem akartam hagyni.
Ha erre van gyári megoldás, vagy jobb ötlet, mint az enyém, akkor nem lesz vele gondod!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ