0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT

Termékkatalógus
Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT - Vízhűtés

Vélemények: Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT megvásárlása után te is írsz értékelést.
68 790 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jakub, Brno 16flag
Értékelve: 2023. 05. 14., változat: Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT
Hitelesített vásárlás
ez az első AIO hűtőm, így egy kicsit meglepett, hogy milyen nagy valójában, és egy kicsit küzdöttem a tokba való illesztéssel, de visszatekintve valójában nagyon könnyű volt. Minden szükséges dolog be van csomagolva, és a szivattyú már be van kenve a hőpasztájukkal. Hűtötte a 13600 KF-emet és nyugalmi állapotban volt kb. 28 fok kiegyensúlyozott preset-en, stressz teszt alatt a Cinebench-ben valahol 70-ig jutottam (de nyitott esetben még nem mertem bezárni).
viszonylag csendes
Nagy RGB beállítási lehetőségek az iCUE szoftvernek köszönhetően
a csomag tartalmazza a Corsair CORE ventilátor hubot (akár 6 PWM / RGB + pumpa), így ha nincs sajátja, nem kell megvásárolnia.
nagyon jó minőségű kivitelezés és könnyű összeszerelés
a csomag 2 tartalék/alternatív előlapot is tartalmaz a szivattyúhoz (tiszta fehér és fekete).
egy kis probléma az RGB szinkronizálással, egy kis időt kell töltenie az iCUE-ban, ha nem akarja, hogy az alapértelmezett szivárvány effekt útban legyen.
Egyébként, nem hiszem, hogy van bármilyen
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ