Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Corsair ML140 RGB ELITE Black

Termékkatalógus
Corsair ML140 RGB ELITE Black - PC ventilátor

Vélemények: Corsair ML140 RGB ELITE Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair ML140 RGB ELITE Black témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair ML140 RGB ELITE Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair ML140 RGB ELITE Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 05. 17., változat: Corsair ML140 RGB ELITE Black
Hitelesített vásárlás
Ha az elejét fogod látni, akkor jó ventilátor. De ha intake ventilátornak kell egy Lian Li O11 vagy ahhoz hasonló házba, alulra, akkor felejtsd el. Hiába tűnik úgy, hogy szépen megtervezték a hátulját, a LED-ek teljes egészében csupaszon vannak rajta a forgó rész alatt, és vakító pontszerű fényt bocsátanak ki, ha hátulról, nem pontosan felülről látod a ventilátort. Még elölről is látszódnak közvetlenül a LED-ek, ha nagyobb szögből nézed. Persze ki lehet kapcsolni a LED-eket, de akkor minek megvenni egy LED-es ventilátort ennyiért. Én visszaküldtem emiatt.
Jó teljesítmény
Halk
Teljesen leállítható
Esztétikailag borzalmas intake ventilátornak
Külön Corsair Lighting Node Core kell a LED-ek bekötéséhez
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ