Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: COWON Black Box AW1 32GB ezüst

Termékkatalógus
COWON Black Box AW1 32GB ezüst - Autós kamera

Vélemények: COWON Black Box AW1 32GB ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) COWON Black Box AW1 32GB ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) COWON Black Box AW1 32GB ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) COWON Black Box AW1 32GB ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Lukáš, Černucflag
Értékelve: 2020. 04. 22., változat: COWON Black Box AW1 32GB ezüst
Hitelesített vásárlás
Kijelző nélkül nem túl inspiráló megjelenés.
Nem töltődik be, amikor az autó le van állítva.
A videó megtekintéséhez folyamatosan csatlakoznia kell a telefonjához.
0 ×Jelentés
Milan Otras DC Servisflag
Értékelve: 2015. 05. 11., változat: COWON Black Box AW1 32GB ezüst
Hitelesített vásárlás
nem rendelkezik kijelzővel, így nem annyira észrevehető a tolvajok számára, a leírás szerint a memóriakártya nincs benne, de a csomagban benne volt (felesleges nem megvenni).
Szlovák és cseh nyelvű utasítások hiánya
A mobilhoz szükséges szoftver nem volt a mellékelt CD-n, és azt az internetről kellett letölteni, ahol természetesen fennáll a telefon bezárásának veszélye, a kamera nem rendelkezik bluetoth-tal, ami hátrány, hogy ha a beépített rádió az autóban a képernyővel, így nem lehet ellenőrizni ezt a képet az autórádión, a hangüzenetek borzasztóan rosszak, és egy rossz minőségű termék benyomását keltik, nincs GPS-érzékelő (ilyen áron kellett volna mellékelni). A kamerát okostelefonos program hiányában nem teszteltük. Nem ajánlom
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ