Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: COWON D3 16GB black

Termékkatalógus
COWON D3 16GB black - MP3 Player

Vélemények: COWON D3 16GB black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) COWON D3 16GB black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) COWON D3 16GB black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) COWON D3 16GB black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Aleš, Uherský Brodflag
Értékelve: 2014. 08. 26., változat: COWON D3 16GB black
Hitelesített vásárlás
Működik
0 ×Jelentés
Tomáš, Chrášťanyflag
Értékelve: 2013. 09. 05., változat: COWON D3 16GB black
Hitelesített vásárlás
mint általában ennél a márkánál, tökéletes hangminőség a fejhallgató kimenet (értékelem a jays q-jays) és egy hatalmas lehetőség a hang beállítására (ha valaki használja)
tökéletes zenei könyvtár, lehetőség a böngészésre id3tagek vagy mappák szerint, ahol a mappák ábécé szerint vannak rendezve
Nem használok sokat videót, de eddig mindent lejátszott minden előzetes szerkesztés nélkül, fényképek készítésének képessége videóból, videó zoomolása ujjakkal...
kiváló minőségű amoled kijelző, kiváló olvashatóság minden szögből és színvisszaadás, de nappal rosszabb a fényviszonyoknál
Android OS és annak előnyei (ez az első Androidom, így nem tudok sokat mondani róla. )
Wifi, Bluetooth
HDMI kimenet
micro SDHC kártyahely
kiváló képesség a lejátszás teljes körű vezérlésére a készülék oldalán található hardveres gombokkal, akár vakon is (beleértve a hangerőt is)
Mindenképpen újra megvenném a lejátszót
szinte lehetetlen HDMI kábel beszerzése a saját csatlakozója miatt (még nem sikerült beszereznem, és várom a választ a hivatalos szerviztől, akkor már csak külföldről)
saját csatlakozóval rendelkező USB-adatkábel
ha a kijelző hosszú ideig van bekapcsolva, vagy wifin keresztül böngészik az interneten, akkor nagyon felmelegszik, és az akkumulátor nem bírja sokáig, ez csak a használat stílusától függ.
a weboldalak lassabb betöltése, megoldható az Opera mini telepítésével
magasabb ár, de ennek is megvan a maga létjogosultsága
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ