0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP

Termékkatalógus
Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP - IP kamera

Vélemények: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP megvásárlása után te is írsz értékelést.
33 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Chotětovflag
Értékelve: 2024. 04. 15., változat: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP
Hitelesített vásárlás
A képminőség nappal és éjszaka is nagyon jó. A szabványos IR-világítást mozgásérzékeléskor erős LED-világítás váltja fel, így sötétben is lehetővé teszi a színes felvételek rögzítését. A kamera úgy működik, hogy éjszaka csak IR-világítással világít, és ha mozgást érzékel, rövid időre teljes megvilágítást kapcsol be. Amikor mozgást észlel, megpróbálja követni a mozgó tárgyat két tengelyen (körbe + fel/le) történő forgatással. A probléma a nagyon szűk látószög. A kamera nem rendelkezik olyan funkcióval, amely pl. a tengely időszakos forgatása és a környezet megfigyelése. Egy beállított kiindulási pozícióban van, és ha ebben a szögben mozgást észlel, akkor elkezd követni és forogni. A mozgás megszűnése után visszatér eredeti helyzetébe. Ezért figyelembe kell venni, hogy ez egy viszonylag kis helyre irányul. Egy másik probléma a "személyérzékelés", amelynek nem kellene értesítést küldenie, ha az érzékelt mozgás nem személy. Ez majdnem nem működik. Éjszaka, amikor rovarok repülnek, vagy fúj a szél, a kamera nem rögzít folyamatosan semmilyen mozgást, azonnal elkezd pásztázni és megpróbálja követni (ez önmagában furcsa és zavaró lehet, ha ablak közelében van), ugyanakkor teljesen rosszul van és értesítéseket küld, bár sehol senki sincs. Fontos megemlíteni azt is, hogy az észlelt mozgások felhőben történő tárolása 3 USD/hó díj ellenében történik. Ez drágább, mint az IMOU kamerák korábbi változatai, amelyek csak 1,89 $/hóba kerültek. Ez nem működik díj nélkül: az észlelt mozgások tárolása a felhőben, videók letöltése a kártyáról (ha megvásárolja a kártyát), személyfelismerő funkció. Ugyanakkor Ön csak a gyártó Imou applikációjától függ. Nincs támogatás a HomeKit vagy más ökoszisztémák számára.
képminőség
IR és fény megvilágítás éjszaka
objektumkövetés
360°-os forgatás
A személyfelismerés nem működik jól
nagyon kis látószög
csak térítés ellenében elérhető funkciók
inkompatibilitás a Matter, HomeKit vagy más szabványokkal
0 ×Jelentés
Patrik, Kameniceflag
Értékelve: 2023. 10. 28., változat: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP
Hitelesített vásárlás
A kamera átlagos. A kis látószög miatt nagyra értékelné, ha az automatikus forgást beállíthatná az Ön preferenciái szerint, ami még havi kifizetés esetén sem lehetséges. Amit azonban havi díj ellenében megtehet, az a felvételek letöltése az SD-kártyáról. A követés csak akkor működik, ha az objektum főként a látómező közepén van, a horizont alatt vagy felett már gondot okoz. A trackunggal az a probléma, hogy ha a követett objektum egy pillanatra megáll, a kamera egy pillanat alatt visszatér az eredeti pozíciójába, és akkor nem fontos, hogy mi történik "mögötte". A lényeg, hogy egy nagyobb látómezővel rendelkező kamerának több értelme van 👍.
Motorizáció
Egyszerű beállítás
Gyengébb képminőség
Látható infravörös megvilágítás
Bármi tompa követése
Nincs lehetőség saját automatikus forgatás beállítására, csak véletlenszerű forgatás 360-ban, ami azt jelenti, hogy a felvétel egy része a falba néz.
0 ×Jelentés
Miroslav, Holoubkovflag
Értékelve: 2023. 08. 06., változat: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP
Hitelesített vásárlás
Egyszerű Android alkalmazás
Alkalmazás Windowsra is
Elég hosszú kábel az aljzathoz
Széles dőlésszög és teljes pásztázás
A pénzért nem kell aggódni.
A LAN-on keresztül történő csatlakozást követően tudtam először elindítani. Csak nem tudtam elérni a wi-fi-n keresztül.
HD felbontáson néha a visszafelé lejátszás "lóg", de ez lehet a csatlakoztathatóság vagy a felhő kapcsolat
A mozgásérzékelő az éjszakai működés során a ködre reagál, így éjszakánként több tucat felvételt készít.
0 ×Jelentés
Vásárló, Kiskunhalasflag
Értékelve: 2023. 07. 26., változat: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP
Hitelesített vásárlás
Hozza a Dahua cég kiváló minőségét.
Nem csak Wi-Fi, hanem RJ 45-ös porton is lehet csatlakoztatni.
Nincs POE megtáplálási lehetőség, csak külön tápcsatlakozón levő.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 14., változat: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP
Hitelesített vásárlás
Nem sok mindent lehet tenni egy olyan kültéri motoros kameráért, amely ellenáll a heves esőzésnek, és főleg nem ilyen áron és 4MP felbontással. A vezérlés nagyon egyszerű és intuitív a hivatalos alkalmazáson keresztül. A felvételeken jól hallható a közeli erdő madarainak éneke. A kaputelefonon keresztül körülbelül 10 m távolságból is tisztességesen kommunikálhat. A hátránya a legelején van, amikor a kamerát párosítani kell a telefonoddal (a rajta lévő alkalmazással). Ezt egyik kamerával sem tudtuk megtenni a WiFi-n keresztül. Ha valakinek megspórolja az idegeket és a keresést, akkor jobb, ha a kamerát a routerhez csatlakoztatja, amelyen keresztül a kamera online elérhető lesz, csatlakoztatja a kamerát a tápegységhez és a LAN porton keresztül a routerhez, és akkor a beállítás egy gyerekjáték. Ezután beállítja a WiFi hozzáférést, és kész. Ha be akarja állítani az éjszakai látást, javaslom, hogy próbálja ki az összes üzemmódot. Ha a mozgásérzékelés be van állítva, a fekete-fehér IR éjjellátó tele van téves mozgásjelentésekkel. Minden hópehely, moly, szúnyog stb., amely a kamera közelében repül, mozgásérzékelő riasztást vált ki. Másrészt a színes éjszakai látás hihető, ami a színeket illeti, de 10 méteres távolságban egy mozgó ember sétáló szellemnek tűnik. A fejet látni lehet, de a mozgó lábak elmosódnak, ami nem tűnik hihetőnek.
Verhetetlen ár egy motorizált kültéri kameráért
Időjárásállóság
Egyszerű használat
A környezeti hangok jó hallása
Tisztességes kaputelefon
Hangos riasztás
A párosítás nem lehetséges WiFi-n keresztül.
A színes éjszakai látás az átlagosnál rosszabb minőségű
0 ×Jelentés
Libor, Brnoflag
Értékelve: 2023. 03. 13., változat: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP
Hitelesített vásárlás
Onvif, éjjellátó, ár
0 ×Jelentés
Luboš, Praha 5flag
Értékelve: 2022. 10. 06., változat: Dahua IMOU IP kamera Cruiser 4MP IPC-S42FP
Hitelesített vásárlás
szép kép
tiszta mobil és asztali alkalmazás
sok hamis észlelés
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ