AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: DDPai Z40 GPS DUAL

Termékkatalógus
DDPai Z40 GPS DUAL - Autós kamera

Vélemények: DDPai Z40 GPS DUAL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DDPai Z40 GPS DUAL témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DDPai Z40 GPS DUAL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DDPai Z40 GPS DUAL megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Aleš, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 03. 22., változat: DDPai Z40 GPS DUAL
Hitelesített vásárlás
Összességében elégedett vagyok. Vannak gyenge pontjai, mint például a fent említett formátum néhány fájl, amelyekhez nem találtam lejátszót, de a pénzért számomra tökéletesen megfelelő. Sokat segít, ha otthon csatlakoztatod a hálózathoz, és egy ideig játszol vele az alkalmazáson keresztül, mielőtt beszerelnéd az autóba.
A kép egész tisztességes - bevallom, nem tudom, mások mire panaszkodnak, vagy talán csak én vagyok igénytelen. (igen, 80 méterről nem tudok leolvasni egy rendszámtáblát...
ár/teljesítmény
egyszerű telepítés
a memóriát felülírják, csak az alkalmazást akarja futtatni.
A fényképezőgép néhány fájlt olyan formátumban ment el, amelyhez nem találtam lejátszót - így számomra használhatatlan.
az alkalmazás nélkül nem sokat/ Engem személy szerint nem zavar, megvan az alkalmazás, de egyesek számára idegesítő lehet - megértem.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 18., változat: DDPai Z40 GPS DUAL
Hitelesített vásárlás
Egy kamera, amelyet telepíthet és elfelejthet. Nem rendelkezik néhány olyan funkcióval, amely más kamerákon megtalálható, például a videó zárolására szolgáló vészhelyzeti gombbal (az éppen rögzített rész mentése és nem törlése). A kamera is eléggé beszédes. Ha nincs csatlakoztatva kamera, akkor állandó figyelmeztetéssel tépi le a füledet. Ezt az alkalmazáson keresztül úgy lehet megoldani, hogy a hangerőt a minimumra csökkentjük (így minden értesítés megszűnik). Képminőség, nem rossz. Állítólag natív 2.5K, de a kép hullámzik, és úgy néz ki, mintha interlaced lenne. Ez jól látható a ferde széleken. A hátsó kamera képminősége gyenge, az olyan színek, mint a piros és a zöld mérgezőek (legalábbis a hozzá vezető kábel vékony). A videó rögzítése a kártyára elég gyakran okoz problémát. Különösen az első +- 10 percben. Aztán a kamera beindul, bemelegszik, és egy kicsit megbízhatóbban működik. A gyakorlatban úgy tűnik, hogy az útvonal egyes részei egyszerűen egyáltalán nem kerülnek mentésre. sem a kártyára, sem a memóriára. Ezen kívül néha a felvételek "rángatóznak" (mintha egy másodpercnyi felvétel kimaradt volna). Az SD-kártyán tárolt videókat természetesen lejátszhatja a számítógépen, de a tárolt GPS-koordináták külön fájlban vannak, amely kódolva van, így ha a videoGPS lejátszót szeretné használni az útvonal megjelenítésére, akkor ez nem fog működni (csak a mobil alkalmazásukban). Továbbá, ahogy valaki már említette, csak az eredeti tartozékokkal lehet táplálni, és ez a "hardwire" készlet visszatérése. Az SD-kártya eltávolításához pedig gyakorlatra és hosszú körmökre van szükség. A hab a tortán a "lencse", amely viszonylag kis felvételi szöggel rendelkezik, így egyes autókon inkább felfelé mutat. Nekem személy szerint úgy kellett megoldanom, hogy a visszapillantó tükör konzoljára ragasztottam, ami más dőlésszögű. A leírás alapján úgy tűnhet, hogy a kamera teljesen elvetendő, de személy szerint úgy gondolom, hogy ebben az árkategóriában nincs esélyed jobbat találni, és főleg nem egy hátsó kamerával ellátott szettben. Nem kell nagy elvárásokat támasztani vele szemben.
ÁRA - valószínűleg a kamera legnagyobb előnye
Vékony kábel a hátsó kamerához
Integrált memória (de úgy tűnik, nem működik)
Instabilitás feltöltéskor. Az út egyes részei nem töltődnek be sem az sd-kártyára, sem a belső memóriába. Ez legalább a bekapcsolás utáni első +- 10 percben előfordul.
A videók néha szaggatottak, mintha a felvétel egy másodperce kimaradt volna.
Bosszantó riasztás a nem csatlakoztatott hátsó kameráról (a megoldás a szokások teljes letiltása az alkalmazásban)
Tápegység csak az eredeti kábellel
A képminőség megkérdőjelezhető. Úgy vonaglik, mintha összefonódna. Ez "szellemeket" hoz létre. Hasonló hatás, mintha a HDR (amivel a kamera nem rendelkezik) lenne bekapcsolva. Így minden széle még mindig világos szegéllyel rendelkezik. A szövegek tehát meglehetősen gyengén idézhetők.
Az SD-kártyát nehéz eltávolítani.
Zárolt GPS alfájlok. Nem játszható le olyan lejátszóval, amely videót és térképet jelenít meg útvonallal együtt.
Kis lencseszög
0 ×Jelentés
Vásárló, Üllőflag
Értékelve: 2023. 03. 03., változat: DDPai Z40 GPS DUAL
Hitelesített vásárlás
Nagyon érzékeny az úthibákra
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 25., változat: DDPai Z40 GPS DUAL
Hitelesített vásárlás
Nem öblíti a tárolót, így az sd-kártya egy hét után tele volt. A rekordok törlése után még mindig hibát jelzett. NEM AJÁNLJUK
2 hét után eltört
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ