Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete

Termékkatalógus
Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete - Mobiltelefon

Vélemények: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
142 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 29., változat: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás
Az alább felsorolt előnyökön és hátrányokon kívül van egy fenntartásom egy bizonyos darabbal kapcsolatban, amelyet "kicsomagolva raktáron, teljes, szakértők által ellenőrzött stb." vásároltam. " A gyártó szerint a védőfóliát már fel kell ragasztani, és egy második, helyettesítő fóliát is mellékelni kell. A ragasztófólia hiányzott, egy tartalékot kellett felragasztanom, így a kár a kisebb száz koronában volt. Úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom vele tovább, de elégedettségről sem beszélhetek.
Elfogadható fényképezőgép ebben az árkategóriában (a fókusz lassabb).
A hőkamera megfelel a célnak.
Elfogadható teljesítmény.
Akkumulátor-élettartam (de hiányzik az akkumulátorkímélő beállítások)
Az ergonómiával kapcsolatban nincsenek fenntartások.
A vezeték nélküli kommunikáció (GSM, 4G, WiFi, Bluetooth,. )
Az oldalsó ujjlenyomat-érzékelő az én (nem túl jó) tapasztalataim szerint szabványon felüli megbízható.
Nagyon rossz videó vízszintes artefaktekkel.
Minimálisan süllyesztett kijelző, az üveg nem kellően védett.
A védőkeret rendkívül csúszós, a tartóssághoz való hozzájárulása kérdéses. A keret nélkül közvetlenül a kiálló modulon fekszik a lencsékkel és a hőkamerával.
A vízálló mikrofon nem veszi jól a hangot, telefonáláskor hangosan és ideális esetben közvetlenül a mikrofonba kell beszélnie.
Chrome-ban (és a Chrome maggal rendelkező böngészőkben) elviselhetetlenül rángatózó görgetés. Firefox rendben.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest, IX. kerületflag
Értékelve: 2023. 11. 02., változat: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás
kompakt, egyszerű
súlyos egyéniség :)
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 03., változat: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nehéz, masszív jószág, szerintem túléli a következő három világháborút! Az aksija 3 napig is simán bírja töltés nélkül. Alap Androidot futtat, ezért aztán szépen jönnek a frissítések.
Én a kamerái miatt vettem meg: jó minőségűek, de az éjszakai mód, illetve a hőkamera különösen kiváló.
Nyilván a súlya nagyobb mint a többi telefoné. Engem ez nem igazán zavar.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 06. 26., változat: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyon szeretem ezt a készüléket
Nagy
Erős
Hőkamera
Akkumulátor idő
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 03. 26., változat: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
tökéletes! !
profi hőkamera és jó mobil, igényes anyaghasználat
nehéz
0 ×Jelentés
Pavel, Hradec Králové 12flag
Értékelve: 2022. 09. 15., változat: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás
Amikor működött, elégedett voltam.
Véleményem szerint ez NEM TARTÓS telefon. Amikor felvettem a cipőmet, kiesett a zsebemből és kb 25 cm-t a földre esett. Nem nagy ütés, a telefonon még egy karc sincs, de csak egy ilyen pici gond van. a kijelző leállt (világít, de nem mutat semmit). 25cm-ről zuhanás után! A szakember a szervizben visszaállította a kijelzőmet - elkezdett működni, de a telefon rendszere teljesen szétesett ebben a mikrobalesetben. Még a gyári beállításokat sem lehetett visszaállítani (minden alkalommal, amikor rendszerindításkor összeomlott, azaz a teljes fájlrendszer is megsérült). Telepítenem kellett egy új rendszert a kemény úton a számítógépen keresztül, majd elkezdett működni. Szóval most van egy „strapabíró” telefonom, ami teljesen tönkremegy egy 25 cm-es eséstől. Most hogy támaszkodhatok rá? Nem tudom, hogy elromlott-e valami a táblán, és most egy ideig működik, vagy rendben lesz-e. Csak 14 000 CZK egy csoda 3 héten belül + elvesztettem az összes fotót a nyaralásról. Köszi Doogee! 😉
0 ×Jelentés
Petra, Hrobflag
Értékelve: 2022. 08. 28., változat: Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Hitelesített vásárlás
Egy hónapos használat után.
Töltési sebesség és akkumulátor-élettartam 🔋+ töltő jár hozzá 👍🏻
Tartósság – 350g megöli a lovat, és ez valóban a legjobb telefonom az elmúlt 7 évben, ami a tartósságot illeti. Fólia vagy üveg, nem tudom, ragasztva vannak + tartalék a csomagban 😍
Kábel minősége
Tökéletes telefon legyekkel munkához 😂
Hőkamera eddig szórakozásból. Télen még nem próbáltam házaknál pl
A hőkamera valahogy még sötétben is működik, pl 4 méterről lehet látni, hogy a ketrecben lévő kölyökkutya ideális segítőt szar-e.
A hőkamera hasznos a lakás átvizsgálásához, könnyen megtudhatja, melyik ágra van túl sok készülék csatlakoztatva. A villában apró alkatrészeket látnak, amik felforrósodnak és nincs esélyed tudni, nem érzed a villából kiáramló meleget, de a villa szétszedése után rájössz, hogy DOOGEE-nek volt igaza.
Műanyag hátlap
Speciális telefon különleges használatra.
Már kétszer felvettem a laktanya előtti tömbök közül, csak kiesik a kocsiból a földre, amikor kinyitod az ajtót és jól van, és már elesett és csak kapaszkodik a kijelzőre
A lépcsők (6 lépcsőfok és le a járdára) mind rendben vannak
Zsebben 12 órán át bírja a vizet, sarat és teljesen izzadt overallt, mosd ki a mosogatóban és menj tovább 😎
Jobb navi vagy GPS szenzor, mint az olcsóbb modellek!
Elégedett vagyok 😎
Egy hónapja még mindig nem sikerült minden hátsó LED-et felkapcsolnom, csak kettő ég. Szóval kíváncsi vagyok, hogy a másik kettő ott van-e?
A hátlap nagy ellenállást hordoz
A csúszó szőr néha kiesik a zsebemből a kezemből. Miért? Mert az 350 gramm vas. Tartósságának köszönhetően számtalan zuhanás után is minden tart és működik
A SIM tálca eltávolításához 😵‍💫 ismét szükség van egy speciális eszközre a telefon csomagolásából, hogy odaérjen. Vagy🗡️🔪 de te ezt nem akarod.
Az eredeti ragasztott fólia (nem tudom üveg) elég puha. De a repedt rész feloldása után egy hónap után már durva ujjakkal is meg lehet csinálni. Nem tartom hibának, hogy szabad a fólia, van még egy a csomagban 😍😛
Külső méretek
Kézitáskának teljesen alkalmatlan
Csak egy kicsit gyengébb, azt hiszem. néha megvágja magát néha eltart egy ideig a megjelenítése néha kell adni neki egy kicsit több időt, de semmi szörnyű lehet, hogy ez a tapasztalt esések, nem könnyű az élete.
Sokat kell gondolkodnod azon, hogy akarod-e ezt a brutális téglát. De ha kell egy megbízható alap segítő a munkához, akkor már nem kell telefont választanod 👍🏻😎 Vedd meg és meglátod, hogy mindent kibír.
Talán 10 ezer körül lehet alacsonyabb az ára. Meg vagyok elégedve a telefonnal, de nem tudom, hogy 13k-ba kerüljön és nem lehet a hátulján minden ledet felgyújtani 😭😭😭😭 ez idegesít a legjobban. Kell a lámpa, még mindig szépen világít, de hogyan világítana, ha mind működne? Még mindig jó telefon
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ