AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E

Termékkatalógus
Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E - Láncfűrész élező

Vélemények: Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E megvásárlása után te is írsz értékelést.
13 590 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Patrik, Ostrava - Zábřehflag
Értékelve: 2024. 05. 09., változat: Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E
Hitelesített vásárlás
Szuper
0 ×Jelentés
Zdeněk, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2024. 04. 03., változat: Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E
Hitelesített vásárlás
nagyszerű
nincs fény
0 ×Jelentés
Jiří, Hrušovany nad Jevišovkouflag
Értékelve: 2024. 03. 19., változat: Einhell fűrészlánc élező GC-CS 85 E
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Teljesen el vagyok ragadtatva. A daráló inkább gyerekjátéknak tűnik, mert nem pörög a kerék, amikor bekapcsolod, csendes, és összességében a daráló viszonylag könnyű, stabil, pontos, és az ember hajlamos azt hinni, hogy egy ártalmatlan készüléket tart a kezében. De hihetetlenül precízen dolgozik. A pénzért nincs mit megoldani. 8 OREGON lánc élezése 90 perc alatt. Amikor először ismerkedtem a csiszológéppel, az első lánc minden fogából feleslegesen eltávolítottam kb. 1,5 mm-t. Fokozatosan azonban hozzá fogsz szokni a beállítás és a csiszolás rendszeréhez, és a harmadik láncnál már pontosan tudni fogod, hogy mit hol kell "beállítani". Javaslom, hogy legyen 2-3 lánc a fűrészhez, és ahelyett, hogy az egyik lánc élezésével foglalkoznék, azonnal dobnék egy másik, élezett láncot, mint a kerekek az F1-ben. Néhány éve már reszelek, de idén túl sok volt a vágás a kertben, és a reszelő nem élezi olyan jól a fogakat, mint a köszörű, ráadásul sokkal gyorsabb is. Az élezés után erősen ajánlom, hogy a láncot a láncszemre szorítsa a láncfűrészbe, és egy lapos reszelővel futtassa át a láncfogak határlábait. Ha ezt nem teszi meg, a fog a használat és a csiszolás során fokozatosan lejjebb kerül, és mire olyan magasra kerül, mint az előtte lévő meghatározó láb, a lánc elveszíti ragadozó vágási képességét, és nem fog semmit sem vágni a láncfűrésszel, még akkor sem, ha a fogak élesebbek - itt sok barkácsoló hibázik. Javaslom, hogy a csiszológépet szilárdan rögzítse az asztalhoz, anélkül is használható, de nem lesz olyan biztos a vágás, mintha szilárdan rögzítve lenne. Ajánlom minden barkácsolónak és félprofinak, akinek évente akár 50 láncot is éleznie kell. Valószínűleg valami drágábbat választanék egy nagyobb terheléshez. Végül is ez a csiszológép valahol egy reszelő és egy profi csiszológép között helyezkedik el.
Stabil kialakítás
Ellenőrzött márka
Meglepően csendes működés és alacsony fogyasztás
Lehetőség a vágási mélység megállítására, vágási szög beállítására
Nem térül el, nagyon pontos
Intuitív beállítás
Alkalmas a legtöbb hobby és profi lánchoz
Nem élezi a vágófog határfogát (de ezt egyetlen csiszoló sem tudja megtenni).
Majdnem szükséges, hogy szilárdan rögzítsük az asztalhoz
Kezdőknek azt javaslom, hogy az első láncot egy régebbi, kész láncon köszörülje, amire ráérez, és megtanulja, hogyan kell köszörülni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ