AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Einhell TC-BS 8038 Classic

Termékkatalógus
Einhell TC-BS 8038 Classic - Szalagcsiszoló

Vélemények: Einhell TC-BS 8038 Classic

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Einhell TC-BS 8038 Classic témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Einhell TC-BS 8038 Classic termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Einhell TC-BS 8038 Classic megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 05. 31., változat: Einhell TC-BS 8038 Classic
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Teljesítményre, árra, tartósságra, tömegre, stb-re megfelelő, de sajnos könnyen lecsúszik a szalag róla. Azért nyomtam arra hogy nem ajánlanám másoknak, mert azt ajánlanám nekik hogy gyűjtsenek még egy kis pénzt, és vegyenek egy ismerten bevált minőségű terméket. Ha hirtelen kell rövid időre, akkor inkább béreljenek 3-4ezer/nap áron.
Olcsó.
Könnyen lecsúszik a szalag róla, folyamatosan figyelni kell és gyakran kézzel visszaigazítani a helyére, hiába van megfeszítve teljesen, és a hengerek tövéig beigazítva a szalag.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 04. 27., változat: Einhell TC-BS 8038 Classic
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A legtöbb eladott termék, nem nézett ki vacaknak. Jók voltak a visszajelzések. Nem teljesen ismeretlen márka, több ismerősöm is vásárolt már ilyen márkájú terméket.
Jók voltak a visszajelzések. Épp akciós volt.
Lehetne egy kicsivel olcsóbb, 2-3k forinttal.
A szalagot futtató műanyag része lehetne nagyobb, a gyárilag hozzá adott szalag lelóg róla (és fodorítva, vagyis az ellenkező menetirányba volt gyárilag felszerelve). Mert nem minden szalagot vágnak pontosan 74mm-re van amelyik inkább 75+mm. Persze így is működik.
Lehetne gyorsabb és sebesség állító is lehetne raja, lassú, gyors, közepes. Szerintem ez még beleférne, ebbe a pénzbe, de az ilyen "extra" valószínűleg már emelné az árát is.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 12. 27., változat: Einhell TC-BS 8038 Classic
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Elfogadható
A kiválasztott terméket kaptam
A termék műanyagburkolata kissé sérült volt, de a használhatóságát nem befolyásolja.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ