Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Elgato Wave DX

Termékkatalógus
Elgato Wave DX - Mikrofon

Vélemények: Elgato Wave DX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Elgato Wave DX témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Elgato Wave DX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Elgato Wave DX megvásárlása után te is írsz értékelést.
46 890 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Miroslav, Brno 16flag
Értékelve: 2023. 11. 05., változat: Elgato Wave DX
Hitelesített vásárlás
Már 2 éve készítek YouTube-videókat és podcastokat, és még mindig a hangminőséggel vagyok elfoglalva. Az Elgato összes terméke egyszerűen piacvezető. Nem fogsz rosszul járni, ha befektetsz a termékeikbe. Másképp fogalmaznék - a minőséget akkor fogja tudni, amikor a kezében tartja. Az Elgato azt az utat választotta, hogy nem kell újra megvenned a terméküket, de a következőt akarni fogod.
hangminőség
könnyű összeszerelés
a kivitelezés minősége
design
a kábel nem tartozék, és az alza nem rendelkezik az Elgato eredeti példányával.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ