Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Eljet Globe Silver Karaoke Mikrofon

Termékkatalógus
Eljet Globe Silver Karaoke Mikrofon - Gyerek mikrofon

Vélemények: Eljet Globe Silver Karaoke Mikrofon

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Eljet Globe Silver Karaoke Mikrofon témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Eljet Globe Silver Karaoke Mikrofon termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Eljet Globe Silver Karaoke Mikrofon megvásárlása után te is írsz értékelést.
14 390 Ft 9 890 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Vejprtyflag
Értékelve: 2023. 04. 05., változat: Eljet Globe Silver Karaoke Mikrofon
Hitelesített vásárlás
A probléma ezzel a játékkal az volt, hogy az USB-hez (töltőforráshoz) való csatlakoztatás után az akkumulátor egyáltalán nem töltődött. Sőt, amikor a készülék leállt, és megmértem az akkumulátor feszültségét - a multiméter majdnem 0 V-ot mutatott. A problémát (tévesen) az akkumulátor töltéséért felelős hibás IC-ként azonosítottam. Az ic (LTC4054) cseréje során észrevettem, hogy néhány ***** csatlakozót ellentétes polaritással csatlakoztattak az akkumulátorhoz. Nem vagyok benne biztos, hogy az egész eszköz egyáltalán működhet, de az akkumulátor polaritásának megváltoztatása után az eszköz működik, és a töltőhöz való csatlakoztatás után a micro USB-n keresztül az akkumulátor feltöltődik. Nem tudok pozitív értékelést adni, még akkor sem, ha a készülék működik, mert a minőségellenőrzés (az Alza felelőssége) semmit sem ér (hogy nagyon udvariasan fogalmazzak).
BT kapcsolat probléma nélkül
Valaki ***** fordított polaritással kötötte be az akkumulátort.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ