Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Elpumps NEPTUNE

Termékkatalógus
Elpumps NEPTUNE - Iszapszivattyú

Vélemények: Elpumps NEPTUNE

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Elpumps NEPTUNE témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Elpumps NEPTUNE termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Elpumps NEPTUNE megvásárlása után te is írsz értékelést.
79 990 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Hradec Králové 11flag
Értékelve: 2022. 07. 29., változat: Elpumps NEPTUNE
Hitelesített vásárlás
A retenciós tartályban eltöltött 8 év után tulajdonképpen megfőztem, így rögtön újra is vettem. Maximális megbízhatóság és tartósság, és nem számítottam rá, hogy ilyen sokáig bírja! AJÁNLOM !
Vettem egy másikat tartaléknak, és bár papíron erősebbnek kellene lennie (20 000 l/ha 1 100 W), ez a jobb - 800 W és csak 15 000 l/ha, miközben a tömlőben nagyobb a nyomás!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ