0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Emos GoSmart otthoni vezeték nélküli videós kaputelefon IP-09C wifivel

Termékkatalógus
Emos GoSmart otthoni vezeték nélküli videós kaputelefon IP-09C wifivel - Videó kaputelefon

Vélemények: Emos GoSmart otthoni vezeték nélküli videós kaputelefon IP-09C wifivel

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Emos GoSmart otthoni vezeték nélküli videós kaputelefon IP-09C wifivel témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Emos GoSmart otthoni vezeték nélküli videós kaputelefon IP-09C wifivel termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Emos GoSmart otthoni vezeték nélküli videós kaputelefon IP-09C wifivel megvásárlása után te is írsz értékelést.
59 090 Ft
Raktáron 5 db

Felhasználói vélemények

Martin, Horní Počaply 281flag
Értékelve: 2023. 05. 13., változat: Emos GoSmart otthoni vezeték nélküli videós kaputelefon IP-09C wifivel
Hitelesített vásárlás
jól néz ki
még 4 óra után is 4 eszközön 2 WiFi hálózaton (2,4 GHz, ahogy a kézikönyvben áll)nem tudtam csatlakozni a mobilalkalmazáshoz, nem tudtam a kapucsengőt párosítási módba állítani, nem tudom, hogy hibás volt-e vagy én voltam hibás, de nagyon elcseszte a pénzemet, ezért visszavittem.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 01. 16.
Üdvözlöm, sajnálom a termék telepítésével kapcsolatos komplikációkat. A Tanácsok és útmutatók fülön található egy felhasználói kézikönyv, amely lépésről lépésre tartalmazza a beállításokat. A termékleírásban található egy videó is, amely az alkalmazással való párosítást is bemutatja. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, ha bármire szüksége van. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ