Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: EMOS LED asztali lámpa WESLEY, fehér színben

Termékkatalógus
EMOS LED asztali lámpa WESLEY, fehér színben - Asztali lámpa

Vélemények: EMOS LED asztali lámpa WESLEY, fehér színben

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EMOS LED asztali lámpa WESLEY, fehér színben témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EMOS LED asztali lámpa WESLEY, fehér színben termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EMOS LED asztali lámpa WESLEY, fehér színben megvásárlása után te is írsz értékelést.
15 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Radek, Uherské Hradiště 1flag
Értékelve: 2023. 03. 24., változat: EMOS LED asztali lámpa WESLEY, fehér színben
Hitelesített vásárlás
Elsősorban a monitor mögötti fal megvilágítására vettem, mert a szemem elfáradt. A legalacsonyabb intenzitást egy éjszakai fényhez hasonlítanám, amelynél aludni lehet, a legmagasabb intenzitás elég a szoba megvilágításához. Az intenzitás szabályozása hat fokozatban, a színvilág szabályozása öt fokozatban - szubjektíve teljesen elegendő, nem hiányolok egyetlen lépést sem a kettő között. Az egyetlen kritika az, hogy a legalacsonyabb és legmagasabb kromatikus szintek valamivel alacsonyabb intenzitásúak (ami érthető). Nem voltam elragadtatva az érintésvezérléstől, de el kell ismernem, hogy nem szörnyű. Jó lenne, ha lenne némi tapintható válasz, de az érintés nagyon érzékeny, és jobb, mintha valami okosvilágítást kellene a telefonoddal irányítanod. Ha sötét van, és nem látod az alapot, csak simítsd végig a teljes felületet a bekapcsoláshoz, és elkerülhetetlenül eltalálod a megfelelő gombot: ) A pozícionálhatósági megoldás jobb, mint vártam, nagyon könnyű bármilyen pozícióba helyezni. A fény közvetlenül az asztalra, a falra vagy a mennyezetre világíthat. Már használtam a rendeltetésén kívül is, amikor egy PC-dobozban dolgoztam és elektronikát szereltem szét, mindig öröm a fénnyel dolgozni. De ismét egy kisebb panasz - az alap elég könnyű. Bár a lámpa stabil, a lámpatestet a másik kezével kell tartani a nagy helyváltoztatásoknál. Néhányan hiányolhatják a magasságállítás hiányát. A hálózati adapter nem csipog. Működés közben felforrósodik, de határozottan nem forró. Maga a lámpa csak enyhén langyos működésű. Mindent összevetve, úgy gondolom, hogy az ár szép, figyelembe véve a funkciókat és a teljesítményt.
Teljesítmény
Pozicionálhatóság
Széles színtartomány és intenzitás
Ára
Csak 1,5 m hosszú kábel
Érintésvezérlés
Viszonylag könnyű alap
A legalacsonyabb és a legmagasabb színtani szintek alacsonyabb intenzitásúak.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ